Prinde o pizza de la mare la Pizza Hut!

Din luna aprilie la orice restaurant Pizza Hut din Bucuresti te poti bucura de savoarea fructelor de mare cu 3 noi sortimente de pizza.
Daca iti place somonul afumat, te vei bucura cu siguranta de fasiile fragede care acopera Pizza Adriatica.
Pentru cei cu spirit nordic am creat Pizza Baltica presarta cu surimi, calamari si creveti.
Bineinteles ca nu lipseste nici deliciosul ton. El este ingredientul principal din Pizza Mediterana, alaturi de branza feta si mararul proaspat.
Vestile bune nu se opresc insa aici.
Pana la 30 mai toate cele 3 sortimente sunt la preturi promotionale, iar ca sa le consumi nu ai nevoie de cizme de pescar.
E mult mai bine insa daca odata ajuns la Pizza Hut ai la tine si un Bonus Card Garanti Bank, pentru ca el iti aduce o reducere in plus de 15% pentru aceste produse.
Mai mult decat atat, tot in aceasta perioada bucurestenii pot comanda la pachet meniuri cu doar 10 lei. Acestia pot opta fie pentru o felie de pizza cu un sos la alegere, fie pentru o portie de Crostini cu branza Mozzarella, pepperoni, sunca, felii de rosii, bacon, ardei si ciuperci, fie pentru o portie de Quesadilla – tortilla umpluta cu branza, sunca si ciuperci sau ton, ceapa si porumb – plus o salata Coleslaw insotita de o bautura racoritoare.
Lantul de restaurante casual Pizza Hut opereaza in Romania prin intermediul a 13 locatii. Anul acesta Pizza Hut Romania implineste 15 ani de existenta pe piata restaurantelor casual de la noi din tara.