Principalele noutati aduse de LAMIT CO pe piata in anul 2012: serviciile LTH si LTB

Încă de la înfiinţare, compania LAMIT a implementat şi a dezvoltat servicii de comunicaţii bidirecţionale prin intermediul sateliţilor, ce sunt la dispoziţia utilizatorilor localizaţi oriunde în lume. Aşadar, aceste servicii pot fi atât terestre, fixe sau mobile, prezente chiar şi în cele mai inaccesibile locaţii, precum şi maritime mobile, care deservesc nave la nivel global. Serviciul maritim de transmisie de date este una dintre cele mai mari provocări în telecomunicaţii pentru că necesită un „control permanent asupra unui complex de factori de deviere care pot interveni în orice milisecundă”. Pentru LAMIT acest serviciu nu ridică probleme, întrucât echipamentele utilizate sunt de ultimă generaţie şi, mai ales, acestea sunt configurate/construite conform cererii inginerilor dela LAMIT, fiind total compatibile cu serviciile companiei. Producători de top din Japonia, SUA, Canada sau Israel şi-au adus un aport foarte important prin disponibilitatea dovedită în reconfigurarea echipamentelor furnizate companiei LAMIT conform cu tipurile de servicii oferite de aceasta, determinând astfel certitudinea stabilităţii conectării la satelit indiferent de factorii perturbatori ce pot apărea. Mai mult decât atât, sistemul de operare Lamit 2Pro, realizat exclusiv de către companie, vine în sprijinul managementului reţelelor aflate în spatele conexiunilor prin satelit.

Toate aceste premise au facilitat şi au extins prezenţa companiei LAMIT în Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Orientul Îndepărtat şi cele 3 Americi.

 

Unul dintre cele mai practice servicii oferite de LAMIT este LTH (Lamit To Home), destinat în cea mai mare măsură utilizatorilor casnici aflaţi în zone greu accesibile. Pentru acest serviciu, în anul 2012, LAMIT oferă de 4 ori mai multă viteză şi de 4 ori mai mult trafic predefinit faţă de anul trecut, menţinând nivelul costurilor aplicate. Dacă până anul acesta se ofereau viteze de până la 4 Mbps, în 2012 acestea depăşesc 10 Mbps.

De la an la an, compania a îmbunătăţit foarte mult calitatea echipamentelor şi serviciilor oferite şi, totodată, a realizat un raport extrem de convenabil calitate/preţ prin predefinirea a diferite nivele de trafic, protejând astfel şi clientul prin faptul că i se oferă exact cantitatea de trafic ce se estimează că va fi consumată de către acesta.

 

Principala noutate cu care LAMIT vine pe piaţă în anul 2012 o reprezintă serviciul LTB (Lamit To Business), serviciu de internet prin satelit inovativ, care se adresează companiilor de orice dimensiune, fiind o soluţie ideală chiar şi pentru companiile ce realizează transmisiuni de televiziune sau pentru utilizatori de tip guvernamental sau corporate. Acest nou serviciu este caracterizat de viteze de 10 până la 20 Mbps atât pentru download, cât şi pentru upload, costurile serviciilor variind intre 150 si 2000 de euro lunar.

 

Preţurile avantajoase, planurile tarifare descrescătoare de la an la an concepute de către Lamit, posibilitatea de închiriere sau preluare în custodie a echipamentelor VSAT, precum şi notorietatea companiei, certificată prin numeroase premii şi nominalizări la nivel global, sunt o garanţie a calităţii serviciilor oferite şi, totodată, asigură o certitudine privind fidelizarea şi stabilitatea clienţilor, care vor avea toate motivele să utilizeze în permanenţă serviciile remarcabile oferite de LAMIT CO.