Prin www.inchirieri-autocare.eu se calatoreste mai simplu

PRIN WWW.INCHIRIERI-AUTOCARE.EU SE CALATORESTE MAI SIMPLU

logo

Bucuresti, 24 iulie 2009

Lansat la inceputul acestei luni, site-ul www.inchirieri-autocare.eu se adreseaza oricui doreste sa gaseasca solutii rapide si simple pentru transportul de persoane, atat pentru grupuri medii, de 44 oameni, cat si pentru grupuri de pana la 75 de oameni.

Site-ul constituie o premiera pentru piata de profil din Romania, oferind vizitatorilor sai detalii tehnice complete, imagini si prezentari video ale autocarelor, in conditiile in care inchirierea lor este simplificata foarte mult.

Managerul site-ului, dl. Cosmin Nicolae declara in acest sens ca “de multe ori, utilizatorii portalurilor actuale de inchirieri auto, intampina greutati in aflarea tuturor informatiilor despre masina care ii intereseaza, au acces doar la 1-2 poze foarte generale, iar pentru a trimite o cerere de oferta, trebuie sa caute in tot site-ul adresele de contact. Prin lansarea www.inchirieri-autocare.eu vreau sa ofer clientilor mult mai multa transparenta, dandu-le posibilitatea sa vizualizez “real” interiorul autocarelor si toate dotarile lor (de exemplu toaleta, barul si accesoriile sale, s.a.), sa stie inca de la inceput tariful de inchiriere si sa poata solicita foarte simplu oferte sau alte detalii, prin intermediul formularelor plasate pe fiecare pagina.”

Site-ul se diferentiaza si prin disponibilitatea zilnica a unui alt serviciu cu valoare adaugata pentru vizitatorii sai – asigurarea suportului on-line, telefonic sau prin e-mail, usor accesibil tuturor celor care vor sa afle rapid diverse informatii. Astfel, in cel mult 1 ora din momentul receptionarii unei cereri de oferta, echipa administrativa stabileste cea mai avantajoasa propunere, negociind in favoarea clientul sau eventuale discount-uri de pret cu transportatorul, si transmite in cel mai scurt timp un raspuns.“Aceasta facilitate este apreciata in mod deosebit de vizitatorii site-ului www.inchirieri-autocare.eu intrucat majoritatea firmelor au un program putin flexibil, iar cotatiile sunt transmise clientilor de-abia a doua zi. Au fost numeroase cazuri in care am primit solicitari sambata sau duminica, pentru transportul unor invitati la nunta sau al unor pelerini, iar echipa de suport a furnizat rapid oferta pentru autocarul optim” declara dl. Cosmin Nicolae.

Desi nu a implinit inca o luna de existenta, site-ul promite utilizatorilor ca va prezenta din ce in ce mai multe oferte de autocare, astfel incat sa asigure o acoperire nationala si o plaja de optiuni cat mai larga. Insa obiectivele indraznete ale Managerului nu se opresc aici, intrucat “diversificarea parcului auto este o prioritate. In scurt timp, vreau sa adaug sectiuni speciale pentru microbuze, van-uri si autoturisme, care sa permita clientilor sa aleaga cea mai potrivita solutie de transport, oricat de numerosi ar fi pasagerii.”

In prezent site-ul www.inchirieri-autocare.eu are si o pagina dedicata autovehiculelor utilitare pentru transportul de bunuri (mobila, marfa etc.), urmand ca in viitorul apropiat, si aceasta sectiune sa fie dezvoltata.

www.inchirieri-autocare.eu

tel: +40763 906 904