Primul site dedicat doar nuntilor din Bucuresti

Viitoarele mirese din Bucuresti au de curand la dispozitie cel mai util site de planificare a unei nunti, www.nuntabucuresti.ro.

www.nuntabucuresti.ro este unicul portal local oferit doar mireselor din Bucuresti. Aici, viitoarele mirese vor obtine indicatii esentiale referitoare la restaurantele din Bucuresti care realizeaza casatorii (capacitatea salii, mese rotunde, loc de joaca pentru copii, nunti in aer liber, etc), informatii depre serviciile realizate de agentiile de decoratiuni din Bucuresti, date de contact a fotografilor, videografilor, florariilor cat si si a altor categorii de furnizori de servicii sau produse pentru nunti ca de exemplu magazine de rochii de mireasa, saloane de ingrijire, agentii pentru luna de miere sau ore de dans.

www.nuntabucuresti.ro schimba modul in care tinerii care viseaza sa se logodeasca pot utiliza internetul pentru organizarea nuntii mult dorite economisind astfel timp si bani.

www.nuntabucuresti.ro, pe langa categoriile integrale cu furnizorii de servicii si produse pentru casatorii, pune la indemana mireselor o multime de articole propuse de specialisti din bransa nuntilor din Bucuresti si nu numai. Tot aici, fostele mirese povestesc trairile lor cu viitoarele mirese, prezentand cea mai grandioasa zi din viata lor in sectiunea Nunti Reale. In continutul acestor articole sunt prezentate poze nemaivazute din desfasurarea unor casatorii distinse care au avut loc in localitati din Romania, sunt trecuti furnizorii care au contribuit la realizarea nuntii precum si idei si observatii din partea fostelor mirese.

Orice informatie publicata pe www.nuntabucuresti.ro este prudent analizata, fiecare furnizor inscris pe www.nuntabucuresti.ro este contactat telefonic pentru realizarea profilului, asadar www.nuntabucuresti.ro este o cale certa de informare pentru viitoarele mirese din Bucuresti.

Constructia site-ului www.nuntabucuresti.ro a durat mai bine de doi ani si a insemnat costuri importante din partea fondatorilor. Desigur, dezvoltarea site-ului nu se termina aici, mereu fiind gandite si realizate noi facilitati atat pentru viitoarele mirese cat si pentru furnizorii de servicii si produse prezenti pe www.nuntabucuresti.ro

Portalul www.nuntabucuresti.ro face parte dintr-o retea nationala de site-uri locale care propun tinerilor din fiecare zona a tarii sfaturi utile organizarii evenimentului mult asteptat.