Primul proiect naÈ›ional de dezvoltare personală È™i coaching – Trăind cu mine însumi, debutează în TimiÈ™oara

Coaching-ul este o metodă de dezvoltare personală care asigură atingerea succesului și a excelenței atât în plan personal cât și profesional prin utilizarea celor mai eficiente tehnici de optimizare a capacităților de care dispune fiecare om.

Dreams Come TRUE – Coaching for Succes, de Elena Căpruciu, în parteneriat cu Grupul de Comunicare PRAEMIUM, debutează cu primul proiect de nivel național destinat dezvoltării personale si coaching-ului, Trăind cu mine însumi.

Primul workshop din cadrul acestui proiect va avea loc între 21-23 octombrie 2011, la Hotelul Boavista, în centrul Timișoarei.

Acesta va da startul unui tur ce va ține un an, până în octombrie 2012, urmând să fie organizat și în: Constanța, Iași,  Cluj, Târgul Mureș, Brașov, Oradea, Arad, Craiova, Pitești, Galati, Sibiu, Ploiești, Suceava, Piatra Neamț, București.

Workshop-ul va fi susținut de către Elena Căpruciu, Life&Business Coach acreditat internațional, membru al Asociației Române de Coaching și Miruna Leonte în calitate de facilitator. Se adresează oamenilor deschiși care au curajul să se redescopere, să investească în îmbunătățirea vieții lor personale și profesionale, cât și companiilor cu o cultură organizațională puternică și axată pe valorizarea și dezvoltarea angajaților.

Evenimentul durează trei zile, prima zi este deschisă publicului larg, curios să afle mai multe despre coaching, iar în urmatoarele două zile, un maxim de 50 de participanți vor învăța să își gestioneze mai bine viața personală, profesională și să își armonizeze mintea, trupul și sufletul prin metode profesioniste de coaching.

În București, Elena Căpruciu a mai susținut o serie de workshop-uri cu această tematică și evenimentele s-au bucurat de un succes real, așa cum demonstreză și testimonialele participanților.

Claudia D. : “Am întâlnit-o pe Elena într-un moment de mare cotitură al vieţii mele.  Nu ştiam nimic despre aceste workshop-uri, însă acum ştiu: nu mai trebuie să lupt singură cu problemele mele şi viaţa poate fi simplă şi uşoară. Pe mine, m-a ajutat să-mi îndeplinesc visele şi să-mi aşez o bază solidă pentru tot ceea ce voi face de acum înainte.”

Mai multe informații depre eveniment și înscrieri pe:  www.dreamscometrue.ro.

Evenimentul va avea loc cu sprijinul: Hotelului Boavista

Parteneri media: Agenda, Timișoreni.ro, TVR Timișoara, Radio România Timisoara, Kiss FM, Rol.ro; E-Jobs; Adevărul local Timișoara și Adevărul de Seară Timișoara, 24 FUN, Metropotam, etc.

Informații extra:

Dreams come TRUE a fost înființat în 2007 de către Elena Căpruciu cu scopul de a susține și ajuta oamenii să-și identifice resursele ascunse, să le elibereze la potențialul maxim pentru a-și atinge tot ceea ce-și doresc pe plan  fizic, emoțional, spiritual, financiar și profesional  prin servicii de life, team și business coaching, evenimente precum ,,Trăind cu mine însumi”.   În 2011, proiectul capată și mai multă energie prin parteneriatul cu Grupul de Comunicare Praemium și prin implicarea Mirunei Leonte și a Mădălinei Răscărache, creându-se astfel o echipă puternică și dornică să dezvolte și promoveze conceptul de coaching în România.

       

          Grupul de comunicare Praemium a fost înființat în 2006 și oferă clienților săi soluții integrate de comunicare. Praemium  pune accentul pe oameni si companii, sustinand si antrenand, in demersul lor de a deveni performanti. Din grupul Praemium fac parte 2 divizii: divizia Praemium BTL ( servicii de promovare in store, merchandising, distribuție de pliante stradal și în cutii poștale) si divizia Praemium Performance (servicii de antrenament pentru performanta in business si dezvoltare personala, strategie de comunicare, PR, marketing on-line, mystery shopping, cercetare de piață & customer service).

Pentru mai multe detalii și informații despre eveniment o puteți contacta pe: Ioana Mandiuc,  tel. 0728 401 767, e-mail: ioana.mandiuc@bpraemium.ro, iar pentru social media pe: Mădălina Rascarache, madalina_rascarache@yahoo.com