Primul proiect GIVE AWAY!

Pe principiile – toata lumea iubeste lucrurile gratis -  si – in sfarsit, vin sarbatorile – Blogul Hoinareala s-a decis sa organizeze primul sau giveaway, folosindu-se de faptul ca acesta este primul Craciun pe il va prinde in picioare si mai pregatit de nebunii ca niciodata.

Prin urmare – incepand cu 1 decembrie pana pe 19 decembrie inclusiv – se va desfasura o mica si interesanta campanie cu numele – “la cine va ajunge cadoul meu de craciun“? iar pe 20 decembrie se va extrage castigatorul dintr-un bol gigantic.

Cum te poti inscrie? nimic mai simplu. Apasa AICI si lasa un comentariu la acel post in care sa-mi transmiti numele tau, orasul unde te-ai nascut si ce anume iti place de Craciun la orasul tau. Prietenii tai te pot ajuta sa castigi daca te sustin prin comentarii de genul -ex. Andrei il sustine pe Cristi din Bucuresti.

In fiecare saptamana primele 3 persoane cu cea mai multa sustinere vor fi selectate pentru a participa la extragerea din 20 decembrie. Numele tau poate fi extras de mai multe ori (chiar si in fiecare saptamana!) daca ai sustinerea cea mai mare din partea prietenilor. Prin urmare – mai multi prieteni – mai multe sanse de castig.

Sunt 3 saptamani la dispozitie si se pot inscrie oricati si oricine, singura limitare fiind la locatie – din Bucuresti (pentru participanti) – din Bucuresti/Romania/strainatate pentru sustinatori. Fiind primul meu giveaway – este mai mic si mai timid.( Promit ca urmatorul se va extinde la toata Romania )
TOTUL ESTE GRATUIT!

Va urez succes si ne auzim din nou la finalul saptamanii cand vom selecta primii 3 participanti la extragerea de pe 20 decembrie.

Blog Hoinareala