Primul pas pentru o cariera în IT – „INSOFT INternship”

INSOFT Development&Consulting le ofera tinerilor pasionati de tehnologie, sansa de a participa la un stagiu de pregatire in cadrul unei companii dinamice si de a invata cele mai bune practici in domeniul IT&C direct de la specialisti. Stagiile au o durata de desfasurare de 3 luni si sunt organizate in intervalul iulie – octombrie, studentii avand posibilitatea de a alege perioada in care doresc sa-si desfasoare pregatirea. Toti participantii la stagii vor primi la finalul perioadei petrecute in echipa INSOFT diplome care sa ateste experienta dobandita.

„Industria IT&C reprezinta unul dintre cele mai dinamice sectoare ale economiei. Pentru a ramane competitivi pe aceasta piata trebuie sa ne adaptam continuu si sa fim orientati constant catre inovatie. De aceea, suntem mereu deschisi fata de ideile celor tineri, iar entuziasmul si energia lor au un impact pozitiv asupra activitatii INSOFT”, a declarat Cristian Aciubotaritei, CEO INSOFT Development&Consulting.

Pentru a se putea alatura echipei INSOFT, studentii (inscrisi in ciclul de licenta sau de master) trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

– Sa se inscrie in programul „INSOFT INternship”, fie aplicand direct de pe site-ul INSOFT fie prin intermediul programului „Stagii pe Bune”, trimitand CV-ul in format Europass insotit de o scrisoare de intentie in care sa fie mentionate proiectele la care au participat respectiv cunostintele acumulate pe durata cursurilor universitare.

– Sa participe la interviurile de selectie a candidatilor daca sunt contactati de echipa INSOFT.

Programul “INSOFT INternship” le ofera studentilor posibilitatea de a aplica notiunile teoretice, asimilate pe parcursul facultatii, in cadrul unor proiecte cu o complexitate specifica industriei IT&C. Acestia pot beneficia de oportunitatea de a lucra alaturi de profesionisti in domeniu si de a parcurge toate etapele implementarii unor proiecte variate de IT.

Programul se afla la cea de-a patra editie, editiile precedente fiind un succes. Un procent de peste 73% dintre cei care au urmat acest stagiu in anii anteriori, au devenit membri apreciati in cadrul companiei.

Viitorii membri ai echipei INSOFT vor fi selectati in urma unui proces de evaluare a CV-urilor si a scrisorilor de intentie. Stagiile pentru care pot aplica tinerii specialisti IT in 2015 sunt: Front Web Developer, PHP Developer, eContent Developer, Java Web Developer, Designer Instructional si Specialist Presales. Toti cei interesati de participarea la stagiile de pregatire organizate de INSOFT trebuie sa transmita documentele solicitate pana cel tarziu la data de: 3 iunie 2015. Mai multe detalii despre fiecare stagiu si despre modul de inscriere sunt disponibile pe site-ul INSOFT: http://www.insoft-dc.ro/cariere.