Primul Mall Online din Romania – Magazine Online

Mall-Romania reprezinta mult mai mult decat un catalog de magazine online si prezentari firme. Este primul site complex ce reuneste standuri de magazine virtuale, toate existente aici, in acelasi loc si nu doar prezentarea magazinului si link catre acesta asa cum sunt portaluri de link-uri deja existente.


Conceptul este simplu, bazat pe reguli bine definite.

Vanzatorii au propriul magazin online aici, pe un sistem de e-commerce simplu de administrat, gazduit pe serverele Mall-Romania, personalizat pe culorile siglei, unde pot afisa un numar nelimitat de produse, puternic optimizate pentru Google si celelalate motoare de cautare.

Cumparatorii vor naviga simplu deoarece arhitectura site-ului este usoara, magazinele au aceeasi structura ( amplasare meniu, cos de cumparaturi, si alte elemente ale magazinului ) – nu difera decat culorile iar de departe cel mai mare avantaj, atat pentru cumparatori cat si pentru vanzatori este usurinta de a cumpara: cu un singur cont creat se pot face cumparaturi din toate magazinele prezentate aici, nefiind necesara crearea unui cont pentru fiecare magazin in parte.

Mall-Romania este un proiect ce va evolua continuu, in fiecare zi echipele implicate lucreaza in beneficiul Dvs., fie ca e vorba de noi functionalitati, marketing si promovarea MALL-ului, resurse umane…etc. De aceea va recomandam sa fiti mereu conectat aici prin abonarea la feed-ul MALL-Romania sau la newsletter.

Mall-Romania reprezinta acea parte de internet unde se vinde, se cumpara, si se discuta. Locul de intalnire online intre vanzatorii din toata Romania si cumparatori.