Primul curs de handmade pe o piata exploziva

In ultimii doi ani, piata de handmade a explodat de la cateva sute de artizani, la cateva mii. Cei care traiesc numai din handmade castiga cateva zeci de mii de lei pe luna. Mai exista si categoria celor care fac asta dupa job, ca sa mai caştige cateva mii de lei în plus. Artizanii vand pe bloguri si la targurile de profil. Clienţii sunt femei pana în 40 de ani, educate, satule de malluri si care cauta mai mult decat un brand, ambitioase sa poarte altceva decat restul femeilor.

Pentru cei care doresc sa devina artizani handmade, sau care pur si simplu doresc sa isi imbogateasca viata cu un hobby interesant si creativ, exista acum workshopul Smart Bijou, organizat de compania Edora. Smart Bijou este la ora actuala singurul curs din Romania dedicat fabricarii bijuteriilor handmade.

Pe parcursul a doua weekenduri, se vor preda principalele tehnici de confectionarea bijuteriilor handmade – Wire Wrapping, Weaving si Fimo Modelling Polymer Clay -, precum si metode de alegere a celor mai bune materiale, ponturi si trucuri de lucru eficient. Materialele de lucru sunt incluse în pret. In plus, plecati acasa cu toate bijuteriile pe care le veÅ£i crea, precum si cu materialele pentru completarea seturilor. Nu in ultimul rand, veti primi si o diploma de participare la workshop. Cafeaua, ceaiul si masa de pranz sunt din partea casei.

Urmatorul atelier începe la data de 12 martie. Pentru detalii si inscrieri accesati pagina: www.smart-bijou.com sau sunati la 0723 737 752 sau 0749 394968.

Atentie, locuri limitate!