Primii. Din nou. – Cifnet in 2011

Am fost in Laboratorul nostru mult timp, impreuna cu Echipa Cifnet, atunci cand nu lucram la proiecte pentru clienti.

 

Mandrii am fost cu totii cand am vazut micile produse, cum au crescut, au depasit barierele impuse de Browsere, Google, Facebook si intreg mediul Online care s-a dezvoltat mult din 2010 pana acum.

Am vazut crescand noile produse, evoluand si uite, ca a venit ziua ca ele sa ajunga la Absolvirea din 2011.

De azi inainte, ele sunt produse mari ! Si sunt pe noul nostru site http://www.cifnet.ro , asteptand cu nerabdare sa va cunoasca si sa va arate cum puteti domina mediul Online in 2011, in ciuda tuturor modificarilor ce au avut loc. Asta pentru ca ele sunt la curent cu tot ce s-a dezvoltat in ultima perioada pe Internet.

Probabil mai tineti minte super produsul nostru, Pachetul de Promovare Gold din 2010, cu ajutorul caruia multi dintre clientii nostri au ajuns pe Prima Pagina din Google. Unii dintre ei au reusit chiar in mai putin de 6 luni, cat prevedea pachetul, sa fie pe primele locuri.

Am fost singurii din 2010 care faceam asa ceva si puteam garanta acest lucru, in Romania.

Acum in 2011, datorita absolventilor nostri proaspeti, Produsele Cifnet 2011, suntemPrimii. Din nou.

Primii din Romania care va vor putea oferi servicii de calitate si de efect in ceea ce priveste Promovarea SEO si Marketing + Branding Online, prin retele sociale.

Astazi e o zi minunata. Produsele noastre si-au luat examenele cu brio si au ajuns in fata dumneavoastra, cu mandrie, siguranta si entuziasm. Uitati-le, doamnelor si domnilor: http://bit.ly/fyGEPj

 

Va multumim pentru participare.

– Echipa Cifnet

FLP TEAM SRL

contact@cifnet.ro

http://www.cifnet.ro