Primavara vine cu oferte exceptionale la case din lemn

O data cu inceputul sezonului in constructii, intampinam luna martie cu entuziasm si participand la targurile si evenimentele de profil:
– Targul imobiliar Project EXPO ( 9-11 martie – Sala Palatului)
– CONSTRUCT EXPO (29martie-1 aprilie – ROMEXPO).
Datorita scaderii inregistrate pe piata materialelor de constructii la preturile unor componente specifice activitatii noastre, suntem capabili sa venim cu oferte deosebite de pret, la aceeasi calitate cu care ne-am obisnuit partenerii si clientii.
Astfel, pentru toata gama de produse fabricate ( rulouri exterioare, usi de garaj, copertine si pergole, tamplarie din PVC, garduri metalice si din fier forjat) dar in special pentru modelele de case pe care le construim, practicam un sistem promotional de preturi pana la sfarsitul lunii martie.
Am pregatit pentru clientii care doresc sa isi construiasca o casa din lemn anul acesta doua oferte speciale de pret pentru proiecte deosebite:
1. “Proiect STEPHANY” avand urmatoarele caracteristici: 134mp construiti + 12mp terasa; living luminos; bucatarie spatioasa; hol intrare, hol etaj; doua bai (parter si etaj); debara parter; trei dormitoare deosebite; scara interioara din lemn. Casa este recomandata unei familii cu 2 copii, fiind suficient de confortabila pentru a raspunde solicitarilor a 4-5 persoane.
Pretul la care vom oferi acest proiect in cadrul evenimentelor la care ne-am inscris este de 32.250E (pret cu TVA inclus). Casa prezentata se poate construi in 3 luni de la demararea contractului.

2. “Proiect SMALL” avand urmatoarele caracteristici: suprafata construita 120mp+5mp terasa; living si bucatarie deschisa, hol intrare si etaj, doua bai ( parter si etaj), doua dormitoare, scara interioara din lemn. Recomandam casa pentru o familie tanara, cu un copil si o consideram o alternativa pentru un apartament cu 3 camere.
Pretul la care vom oferi acest proiect la targ va fi de 29.300E ( TVA inclus). Casa se poate construi in 3 luni de la demararea contractului.
Casele se livreaza finisate “la gri” (fara gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare si centrala termica). In rest, casa este oferita cu finisaje interioare si exterioare ( vopsea lavabila interior/exterior, reparatii in urma montarii tamplariei, usi interioare si usa intrare, tamplarie PVC REHAU 5 camere, instalatie electrica, instalatie sanitara), necesitand o investitie suplimentara minima pentru a va putea muta. La cerere, putem sa va oferim o cotatie de pret pentru casa “la cheie”.
Pentru construirea unei case din lemn, compania noastra practica un sistem de plata esalonat, astfel incat clientul sa poata vedea cu usurinta etapele constructiei, fiind astfel constient de progrese si platind doar pentru ceea ce vede ca s-a realizat.
In acest sens, plata pentru construirea unei case este esalonata astfel:
– 10% la semnarea contractului;
– 50% la demararea lucrarilor ( prezentarea echipei la locatie si inceperea fundatiei);
– 25% dupa ridicarea structurii si inainte de montarea tamplariei;
– 15% la receptionarea lucrarii conform contractului;
Va asteptam sa ne vizitati la targurile mentionate anterior.

Totodata, oferte de pret pentru modele de case ( planuri/compartimentari detaliate) va stau la dispozitie pe site-ul nostru:
www.case-din-lemn.com

Cosmin URSU
General Manager
ROLLUX CONSTRUCT
office@rollux-construct.ro
0723.624.474