Primavara incepe cu promovari la KFC

KFC Romania anunta avansarea in functie a doi dintre directorii de restaurante din Bucuresti. Datorita numarului din ce in ce mai mare de restaurante s-a facut o impartire geografica a orasului.
Astfel, Catalina Ionita este noul area manager Bucuresti Nord cu 9 restaurante in subordine , in timp ce de celelalte 7 se ocupa Mircea Melnic – area manager Bucuresti Sud.
Catalina Ionita este unul dintre angajatii cu state vechi in cadrul KFC. Ea face parte din echipa KFC din 1997,anul deschiderii primului restaurant in Romania si este un foarte bun exemplu al modului in care prin seriozitate si perseverenta se poate avansa profesional la KFC. Astfel, dupa ce primii 4 ani a fost casier la KFC Leonida, din 2001 Catalina a lucrat la departamentul contabilitate-facturare.Pentru ca a dat dovada de aptitudini organizatorice deosebite, in 2004 ea a devenit manager de tura la restaurantul KFC Leonida.Doi ani mai tarziu a preluat conducerea restaurantului KFC Plaza Romania, urmand ca din 2008 sa se intoarca la KFC Leonida, de aceasta data in postura de director restaurant.
Mircea Melnic este absolvent al Facultatii De Chimie Industriala din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti si lucreaza la KFC din anul 2005.In ciuda timpului relativ scurt petrecut in cadrul echipei KFC, calitatile sale l-au propulsat din ce in ce mai sus in ierarhia companiei.Printre reusitele sale profesionale se numara contributia pe care a avut-o la deschiderea KFC Brasov si KFC City Mall. Din octombrie 2005 Mircea Melnic a fost asistent manager la restaurantul KFC City Mall, iar din ianuarie 2006 activitatea sa este strans legata de cea a depozitului central, care aprovizioneaza reteaua de restaurante KFC.
KFC Romania are deschise in prezent 37 de restaurante in intreaga tara. Dintre acestea 16 sunt in Capitala.