Primaria din Chisinau foloseste solutia informatica de management al documentelor SIVADOC

Solutia SIVADOC dezvoltata de SIVECO Romania va fi implementata in cadrul tuturor subdiviziunilor Consiliului municipal Chisinau si va informatiza fluxurile intre Cancelaria primului ministru si ministere

Primaria Chisinau si primariile de sector au trecut la sistemul de gestionare electronica a documentelor si a fluxurilor de lucru, sistem furnizat de SIVECO Romania.

Proiectul a fost realizat in colaborare cu PNUD-Moldova, cu asistenta financiara din partea Guvernului Romaniei si Fundatiei Soros-Moldova. Sistemul de gestiune electronica a documentelor si fluxurilor de lucru SIVADOC va asigura crearea unui sistem informational unic in cadrul Primariei municipiului Chisinau si primariilor de sector, implementarea standardelor de calitate internationala de management (ISO 9001), monitorizarea electronica a modului de examinare a scrisorilor, dar si a termenilor de executare a dispozitiilor si deciziilor emise de primarul general si Consiliul municipal Chisinau.

Toate registrele de circulatie a documentatiei in cadrul Primariei municipiului Chisinau vor trece in format electronic si vor fi integrate cu site-ul Primariei municipiului Chisinau. Astfel, cetatenii si agentii economici vor putea afla on-line stadiul cererilor depuse la Primarie, in baza numarului de inregistrare.

Nominalizat si desemnat castigator in competitii nationale si internationale de specialitate, produsul SIVADOC se bucura de recunoastere atat din partea specialistilor IT, cat si din partea utilizatorilor finali, concurand cu succes cu solutiile internationale din categoria sa.

In cadrul evenimentului organizat cu ocazia lansarii proiectului la Primaria din Chisinau, Dorin Chirtoaca, primarul municipiului, a spus ca pana la 1 iunie 2011 va fi detaliat planul de extindere a SIVADOC in cadrul tuturor subdiviziunilor Consiliului municipal Chisinau (unitati, directii si institutii subordonate consiliului). Cancelaria Guvernului intentioneaza sa foloseasca SIVADOC pentru informatizarea fluxurilor dintre institutie si ministere.

Despre SIVECO Romania
Infiintata in 1992, SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania asigura dezvoltarea si exportul de solutii IT si de proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

Adresandu-se cu precadere companiilor mari si agentiilor publice, compania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor 19 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 100 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) si internationale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedElearning.com.