Prima editie WordCamp din Romania

In perioada 16-17 septembrie se va desfasura prima editie a WordCamp in Romania, la Bucuresti, intr-un cadru relaxat si informal in sediul CODECS. Evenimentul va acoperi doua teme mari : “Wordpress pentru Bloggeri” si “Wordpress pentru Business”.

Prima zi a WordCamp va fi dedicata bloggerilor incepatori care vor avea posibilitatea de a afla mai multe lucuri referitoare la hosting, avantajele platformei WordPress, template-uri copywritting, SEO , blogurile de echipa si bloguri de nisa. In cea de a doua zi se va discuta despre teme si plugin-uri de WordPress, securitate pe blog si despre cum poate fi blogul folosit ca si element de PR din perspectiva companiilor si managerilor care folosesc acest mijloc de promovare.

Agenda WordCamp va include 15 discutii tematice la care si-au confirmat prezenta invitati de renume din industria de online din Romania: Andrei Rosca, Alexandru Negrea, Constantin Cocioaba, Mircea Scarlatescu, Radu Georgescu, Bogdan Theodor Olteanu,Dan Lucian Stefancu, Alex Mihaileanu, Adriana Iordan si Silviu Toma.

Evenimentul WordCamp este deschis tuturor, de la utilizatori obisnuiti pana la dezvoltatori experimentati, avand ca scop schimbul de idei, cunostinte si networking intre userii de WordPress. Wordcamp Romania este sprijinita de compania Automattic, cea care a creat WordPress, BuddyPress, Akismet, PollDaddy si Gravatar.

Pentru mai multe detalii referitoare la procedura de inscriere si la agenda evenimentului puteti consulta: www.wordcamp.ro

Parteneri evenimenti: Paralela45, MB Dragan, Bitdefender,sheepses.ro, wpzoom.com

Parteneri media : refresh.ro, radiolynx.ro, 3ner.ro, arenabiz.ro, stiri.it, prwave.ro, blogu.lu

Extra Info:

Conferintele WordCamp sunt evenimente globale care au ca si unic subiect WordPress. Evenimentele sunt informale organizate pe baza de voluntariat.

Date de contact:

Auras Mihai Geambasu – 0727 51 84 87

Mihai Irinel Popescu – 0722 69 21 40

E-mail : contact@wordcamp.ro