Prima conferinta despre retelele sociale pune accent pe dezvoltarea Facebook in Romania

Dezvoltarea exploziva a social media din ultimii ani a schimbat rapid tiparele comunicarii. Pe langa posibilitati de interconectare si schimb de informatii, retelele sociale au adus multiple oportunitati atat la nivel personal, cat si la cel al brandurilor. Daca vrei sa afli cum sa comunici si sa exploatezi in mod eficient resursele acestui mediu, vino pe 16 iulie la Hotel Novotel pentru a lua parte la connect|fb, o inedita conferinta despre retelele sociale.

Aceasta prima editie a evenimentului este dedicata fenomenului momentului in social media: Facebook. Cu aproape 500 de milioane de utilizatori la nivel global si mai mult de 1,3 milioane de conturi active in Romania, Facebook reprezinta in prezent platforma cu cel mai mare ritm de crestere si una din cele mai importante interfete intre branduri si consumatori.

Organizat de Evensys in colaborare cu Kaspersky Lab si Avon Cosmetics, connect|fb va reuni timp de jumatate de zi persoane cunoscute in social media, bloggeri si specialisti in online care vor discuta despre avantajele prezentei pe Facebook si despre cele mai inspirate tactici de gestionare a imaginii brandurilor in aceasta retea sociala.

Cristina Bazavan – redactor sef la revista Tabu, Sanda Nicola – apreciat jurnalist cu indelungata experienta profesionala, Cristian Manafu – Managing Partener la Evensys si consultant in social media, Stela Toderascu – PR&Advertising Manager la Avon Cosmetics Romania si Bobby Voicu – antreprenor si unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri romani, se numara printre invitatii care vor arata cum au reusit sa imbine cu succes beneficiile in plan personal cu cele de business prin intermediul acestei retele sociale.

In prima parte a conferintei, participantii vor descoperi modele de succes in social media, invitatii fiind pregatiti sa vorbeasca deschis despre experientele proprii, responsabilitatea si implicarea in retelele sociale. In cea de-a doua sesiune, consultanti in social media si oameni de marketing si comunicare vor dezvalui strategii esentiale pentru dezvoltarea pe Facebook a unor campanii eficiente, capabile sa implice in mod interactiv si creativ consumatorul.

“Incercam mereu sa fim in pas cu tendintele aparute in mediul digital, cu siguranta cel mai dinamic si mai interesant canal actual de comunicare. Daca anul trecut am organizat o conferinta despre Twitter, reteaua sociala care cunoscuse un adevarat boom pe piata locala, anul acesta am ales sa vorbim despre Facebook, reteaua numarul unu in lume, care castiga si la noi tot mai multa importanta atat ca modalitate de interactiune, cat si ca instrument de marketing”, declara Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys.

Participarea la connect|fb se face pe baza de invitatie. Evenimentul va fi transmis live pe internet
cu sprijinul Radio Lynx.

Pentru detalii despre eveniment, puteti accesa site-ul dedicat: www.connectfb.evensys.ro.

Extra-info:

EVENSYS este o companie de planificare de evenimente, cu peste 4 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera cinci domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.