Prima categorie sold out la concertul José Carreras din 25 mai!

Desi primavara abia da semne timide ca se apropie, pentru fanii lui José Carreras, care asteapta cu mare nerabdare concertul extraordinar pe care il va sustine maestrul pe 25 mai la Sala Palatului, a venit aproape vara si s-au grabit sa isi achizitioneze bilete, epuizand deja o categorie: categoria 5, la pretul de 200 lei.
De la debutul fulminat ca tenor in 1970, José Carreras a umplut mii de sali de spectacol si a incantat si bucurat milioane de oameni cu muzica sa. De-a lungul carierei sale de peste 40 de ani, José Carreras a interpretat arii celebre alaturi de nu mai putin celebrii Montserrat Caballé, Viorica Cortez, Renata Scotto, Ileana Cotrubas, Birgit Nilsson si multi altii.

Alaturi de Placido Domingo si Luciano Pavarotti a format un trio celebru, cunoscut lumii intregi ca „Cei trei tenori” si a stabilit un nou record de vanzari in muzica clasica in 1999, cand la primul lor concert sustinut la Roma, au reusit sa vanda peste 13 milioane de cd-uri.

Denumit de criticii de gen ca fiind tenorul cu cea mai frumoasa voce a zilelor noastre, adulat de milioane de fani din intreaga lume, José Carreras dovedeste lumii intregi ca nu este doar un mare artist, ci si un filantrop. Din 1988, dupa ce a castigat lupta cu leucemia, José Carreras a infiintat „Fundatia Internationala José Carreras pentru lupta impotriva leucemiei”, implicandu-se activ pentru strangerea fondurilor necesare oamenilor diagnosticati cu leucemie.

Fiecare concert sustinut de Carreras este o gala a muzicii clasice. Vocea sa unica cucereste publicul de la primele note, conducandu-l discret in universul sunetelor frumoase. Melodii precum „La Donna e Mobile”, „Nessun Dorma” sau „Core `Ngrato”, interpretate unic de Carreras ne fac sa ne dorim ca timpul sa se opreasca in loc, iar marele tenor sa ramana pe scena cat mai mult!

Pentru spectacolul din 25 mai preturile biletelor sunt urmatoarele:
– 1000 lei (categoria VIP)
– 800 lei (categoria 1)
– 600 lei (categoria 2)
– 400 lei (categoria 3)
– 300 lei (categoria 4)
– 200 lei (categoria 5) – sold out

Daca doresti sa il asculti live pe José Carreras, biletele pentru spectacolul din 25 mai se gasesc in urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica si Victoria, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro si MYTICKET.ro.

~~Concertul „JOSE CARRERAS” va avea loc pe 25 Mai 2012 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Service.~~