Prima Casa sau credit imobiliar?

In conditiile in care volumul de credite acordate populatiei nu da semne de revenire bancile se intrec sa-si promoveze ofertele adresate celor care doresc sa-si achizitioneze o locuinta sau un teren. Noutatea ultimilor ani a fost reprezentata de programul Prima Casa care intr-o mare masura s-a dovedit un concurent de temut pentru clasicele credite ipotecare, datorita conditiilor financiare mai avantajoase, cel putin la inceputul acestui proiect atunci cand garantia statului acoperea intreaga valoare a finantarii.

Reducerea sprijinului statului la doar jumatate din valoarea finantarii a crescut riscul asumat de banci la acordarea acestui gen de credit, risc care s-a reflectat apoi in nivelul dobanzii aplicat creditului.

moneycenter.ro si-a propus sa compare cele doua produse, creditul Prima Casa precum si creditul ipotecar si evidentieze care sunt plusurile si minusurile fiecaruia.

Mai multe detalii puteti gasi pe moneycenter.ro

Despre moneycenter.ro

moneycenter.ro este un proiect inovativ pe piata de media romaneasca, un portal financiar al carui scop declarat este de a ajuta consumatorii sa economiseasca, timp si bani.

Astfel, in cadrul portalului se regasesc comparatii de credite, carduri de credit, instrumente de economisire-investire, asigurari, abonamente de telefonie mobila si internet sau comisioanele percepute de brokerii care au platforme online.

In plus, pe moneycenter.ro puteti gasi cataloagele online ale celor mai importanti comercianti din Romania: Selgros,  catalog Mega Image, Baumax, Dedeman, Obi, catalog Carrefour etc.