Prima campanie de automatic site-snap din România

Bursa de Reclamă anunţă încheierea primei campanii cu sistem automat de site-snap din România şi Estul Europei. Campania s-a desfăşurat în perioada 6-27 mai 2010 şi a fost creată pentru brandul Skoda.

Inovaţia adusă de acest sistem de automatic site-snap constă în realizarea unei capturi de ecran în timp real, la momentul livrării bannerului a oricărei pagini pe care se află un utilizator, ţinând cont de browser şi de rezoluţia ecranului. Captura este preluată de un banner flash overlay, în acest fel este creată prima interacţiune personalizată, la nivel de vizitator, a unui banner flash cu site-ul pe care este livrat.

Bannerul mai poate fi încă vizualizat pe site-uri ca: www.adevarul.ro, www.gsp.ro, www.financiarul.ro , www.ziare.com, www.9am.ro etc. Este important de menţionat că această campanie a fost implementată pe orice pagină din oricare site, iar formatul de banner acceptat este overlay video banner adaptat pentru automatic snapshot.

Pe perioada campaniei, bannerul Skoda a obţinut un CTR mediu de peste 2%.

Despre Bursa de Reclamă

Misiunea companiei TradeAds este de a crea o piaţă de publicitate online transparentă, guvernată exclusiv de principiile cererii şi ofertei. Acţionând ca o bursă, TradeAds permite stabilirea preţului CPM (cost per mia de afişări) sau CPC (cost per click) în funcţie de cerere şi de ofertă, prin intermediul unui sistem de licitaţie de tip Generalized Second Price.

Bursa de Reclamă a fost lansată în aprilie 2009. În iulie 2009 a fost dezvoltată platforma de banner exchange (bartere), în decembrie 2009 a fost lansat programul de Referral care permite împărţirea veniturilor bursei cu cei care atrag noi clienţi, iar începând cu aprilie 2010 în sistem se acceptă şi bannere permanente cu plata fixă pe zi.