Prieten drag al Conacului, Contele Guy Tyrel de Poix a încetat din viaţă

Contele Guy Tyrel de Poix a incetat din viata la data de 29 ianuarie 2011, in varsta de numai 55 de ani. Francez de origine, din Corsica, era stabilit de 15 ani in Romania si isi desfasura afaceri in domeniul viticulturii, fiind primul investitor străin de pe piaţa vinului autohton. In 1993 facea prima vizita in Romania. Apoi, la numai un an, fonda firma SERVE, avand ca scop productia de vinuri de calitate superioara, dezvoltand douai branduri foarte apreciate: Terra Romana si Vinul Cavalerului.

Mereu jovial si cu zambetul de buze, contele Guy Tyrel de Poix era omul care putea vorbi o ora, fara oprire, despre un singur sortiment de vin. Guy a pus dragoste si pasiune in cele circa 100 ha de vie din zonele Dealu Mare – Ceptura si Cogealac – Constanta, impregnand cu dedicatie si talent fiecare sortiment de vin creat.
Spiritul sau si dedicatia sa se regaseste in fiecare sticla de vin SERVE care a iesit din crama, depunand-si toata puterea alaturi de angajatii si colaboratorii sai pentru asigurarea superioritatii vinului SERVE.

Dar, mai presus de orice, contele Guy de Poix, nu a incetat a fi langa familia sa si alaturi de prieteni, acestia gasind un exemplu de verticalitate si pasiune, un prieten, mentor, iar copii si nepotul, un parinte foarte iubitor si dedicat.

Nu sunt destule cuvinte care sa il descrie pe prietenul nostru, ai celor de la Conac.

Guy afost primul “nebun” care a crezut, in cee a ce este astazi “Conacul dintre Vii”. Din prima clipa cand a pasit pe acest domeniu, a participat, cu multa daruire, in transformarea unui loc “doar cu potential” intr-un refugiu -cum spunea El, cu multa prietenie – ideal si aristrocat.

Guy, vei ramane vesnic in inimile noastre, alaturi de noi toti, OMUL cel mai nobil si PRIETENUL cel mai bun si ne vom simti mereu inconjurati de dragoste si respect.

Guy, daca soarta a ales sa pleci de langa cei dragi ca un Invingator in plan profesional si familial, Dumnezeu sa te aiba in paza Lui!

A fost o onoare si o mare bucurie sa te cunoastem si sa te simtim alaturi, chiar si numai atat de putin….

Noi,prietenii tai, te vom reinventa, in toate clipele existentei noastre!

Livia Popescu Tariceanu & Echipa “Conacul dintre Vii”

Hotel 4* “Conacul Dintre Vii”
Adresa : Str. Valea Bobului Nr: 18
Urlati, Prahova
Tel./Fax: (0040) 021/ 212 52 62
Mob.: 0722216870 / 0744 644 079
contact@conaculdintrevii.ro
www.conaculdintrevii.ro