Sesiune deschisa: Prezentarea programului Tiffin Executive MBA

Daca doresti sa devii profesionist in afaceri, sa accesezi o pozitie de top management sau ti-ai propus sa schimbi mediul de afaceri avand ca efect o evolutie reala si sanatoasa a economiei romanesti si mondiale, noi iti vom sta alaturi si suntem bucurosi sa te sustinem impreuna cu un corp academic atent ales pentru a-ti atinge obiectivele profesionale!

Asadar, te invitam sa participi, joi, 17 mai, intre orele 18.00-19.30 la prezentarea Universitatii din Statele Unite ale Americii, Tiffin University si a programului de Executive MBA pe care il deruleaza cu succes in Romania de 10 ani.

Tiffin Executive MBA este programul cel mai bine cotat pe piata locala conform topului realizat de Ziarul Financiar cu ocazia celei de-a patra editii.

Prezentarea programului de Executive MBA va fi sustinuta de reprezentati ai Universitatii Tiffin si va fi urmata de o serie de demonstratii de curs, bazate pe studii de caz de la Harvard Business School din zona de Leadership, Strategie si Marketing.

Cei trei profesori americani care vor participa si vor coordona aceasta sesiune sunt:

1. Prof. Dr. Laura Mays, Associate Professor of Management at Tiffin University’s Business School si Assistant Dean of International Academic Programs of Tiffin University, Ohio, te va instrui cum sa aplici notiuni de Leadership

2. Prof. Dr. Perry Haan, Former Dean of Tiffin University’s Business School si actual Professor of Marketing, va sustine o sesiune care va aduce in prim plan o imagine diferita a Marketing-ului

3. Prof. Dr. Thomas Debbink, Associate Professor of Management at Tiffin University’s Business School, va prezenta un studiu de caz focusat pe Strategie

La aceasta sesiune vor fi alaturi de noi studenti, absolventi si sunt asteptati coordonatori, manageri de middle si top management, membrii de board, antreprenori si oricine este interesat de imbunatatirea abilitatilor manageriale.

Te asteptam pe data de 17 mai, incepand cu ora 18:00, pentru o ora si jumatate la sediul nostru din Str. Transilvaniei, nr. 6, Bucuresti, pentru a ne cunoaste si a face primul pas catre drumul care iti va schimba modul de gandire si abordare!

Prezentarea se va desfasura in limba engleza.

Pentru a participa la acest eveniment este necesara inscrierea in avans, la adresa de e-mail office@tiffinmba.ro. Te rog sa ne trimiti numele complet, compania in care activezi, functia ta in cadrul acesteia si datele tale de contact.

Universitatea Tiffin are un istoric de peste 120 de ani in promovarea educatiei si cunoasterii. Infiintata in 1888 in Tiffin, Ohio, Universitatea a dezvoltat de-a lungul timpului un portofoliu variat de domenii academice, studii universitare, postuniversitare si activitati extracurriculare. Colaborarea cu Universitatea din Bucuresti a inceput in 1999, cand experti ai celor doua institutii au initiat un program pentru Administrarea Justitiei Comunitare.

In 2002 activitatea a continuat cu crearea Programului Tiffin Executive MBA la Universitatea din Bucuresti.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la:

Tiffin Executive MBA

Str. Transilvaniei, Nr. 6, Etaj 1, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 021 402 54 54

Fax: 021 402 54 45

Mobil: 0733 782 237

Email: office@tiffinmba.ro

www.tiffinmba.ro