Prezentare program Executive MBA ASEBUSS- 6 iunie 2011

ASEBUSS te invita luni, 6 iunie, incepand cu ora 18:30, la prezentarea programului Executive MBA 2011.

Vino sa afli mai multe despre structura programului EMBA, profilul participantilor, beneficii pentru evolutia in cariera si procesul de admitere.

Invitatii speciali ai serii vor fi:

• Alvin Miles- Directorul programului Executive MBA –  Kennesaw State University, Atlanta

• Dr Ken Harmon- Decan si Vicepresedinte al departamentului Academic Affairs & Decan al Coles College of Business, Kennesaw State University

La eveniment vor participa si absolventi EMBA, care vor impartasi din experienta si cunostintele dobandite in timpul si dupa absolvirea programului ASEBUSS.

Programul Executive MBA al ASEBUSS se afla in mod constant in Topul programelor MBA realizat de Ziarul Financiar. 

In 2011, ASEBUSS a ocupat primul loc in Top la categoriile:

-          Aplicabilitate

-          experienta profesorilor

-          dezvoltare personala

-          networking

Participarea la prezentare este gratuita, in limita locurilor disponibile. Inscrierile se fac pe email: emba@asebuss.ro sau la telefon 0724 364 767 cu precizarea coordonatelor dvs: companie, pozitie, email si telefon. Locatia: Calea Grivitei 8-10, sector 1, Bucuresti.

ASEBUSS organizeaza programul Executive MBA in parteneriat cu Kennesaw State University (KSU), Atlanta- Georgia, SUA – www.kennesaw.edu, clasata in TOP 25 programe Executive MBA din Statele Unite conform clasamentului CEO Magazine din august 2009. Aceasta recunoastere din partea unei publicatii economice de prestigiu confirma reputatia Kennesaw – o universitate care pune accent pe educatia globala, pe inovatie, parteneriate si programe diverse in diferite regiuni. Kennesaw State University detine cea mai valoroasa acreditare internationala, din partea  AACSB.

Institutul de Administrare a Afacerilor- ASEBUSS este singura scoala privata acreditata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovatiei si Sportului sa organizeze program de master in administrarea afacerilor conform noilor reglementari ale conventiei de la Bologna.