Prezentare program Executive MBA- 6 iunie 2011

ASEBUSS si Kennesaw State University, Atlanta organizeaza o noua prezentare a programului Executive MBA 2011 pe 6 iunie, incepand cu ora 18:30.

Evenimentul se adreseaza atat profesionistilor cu experienta manageriala de minim 3 ani, cat si antreprenorilor, care vor putea afla mai multe detalii despre structura programului EMBA, profilul participantilor, beneficii pentru evolutia in cariera si procesul de admitere.

Invitatii speciali ai serii vor fi reprezentantii partenerului american- Kennesaw State University: Alvin Miles- Directorul programului Executive MBA – Kennesaw State University, Atlanta si Dr Ken Harmon- Decan si Vicepresedinte al departamentului Academic Affairs & Decan al Coles College of Business, Kennesaw State University. Profesorii americani sunt prezenti in Romania pentru a preda in cadrul sesiunilor rezidentiale, dar si a sustine evenimente deschise celor interesati sa cunoasca mai multe informatii despre profilul universitatii si parteneriatul de lunga durata cu ASEBUSS.

La eveniment vor participa si absolventi EMBA, care vor impartasi din experienta si cunostintele dobandite in timpul si dupa absolvirea programului ASEBUSS.

ASEBUSS este prima scoala de afaceri care a organizat un program Executive MBA in Romania, avand o experienta de 18 ani in educatia manageriala si peste 1000 de absolventi pana in prezent. Aceasta comunitate a oamenilor de afaceri ce detin diploma americana Executive MBA este cea mai mare si dinamica, reprezentand aproximativ 40% din totalul absolventilor MBA si EMBA din tara.

Cea de a patra editie a TOP-ului MBA/EMBA 2011 in Romania plaseaza ASEBUSS pe primul loc la urmatoarele categorii:  aplicabilitate in cadrul companiei, dezvoltarea abilitatilor soft, experienta practica si academica a profesorilor, networking si pe locul doi in clasamentul general, conform cercetarii realizate de Ziarul Financiar, din 18 aprilie 2011. Rezultatele ASEBUSS sunt cu atat mai relevante daca avem in vedere caracterul exigent al absolventilor Executive MBA care, inca de la admitere, au o bogata experienta manageriala si, prin urmare, asteptari ridicate cu privire la program.

ASEBUSS organizează programul româno – american  Executive MBA în parteneriat cu Kennesaw State University (KSU) – Atlanta, Georgia – o prestigioasă universitate din SUA, clasată în Top 25 programe Executive MBA din America de Nord conform celui mai recent clasament realizat de influenta publicaÅ£ie CEO Magazine. Această recunoaÅŸtere din partea unei publicaÅ£ii economice de prestigiu confirmă reputaÅ£ia Kennesaw – o universitate care pune accent pe educaÅ£ia globală, pe inovaÅ£ie, parteneriate ÅŸi programe diverse în diferite regiuni, la standarde internaÅ£ionale.

Parteneriatul iniţiat de ASEBUSS şi Kennesaw State University (KSU) în 2003 s-a concretizat în organizarea unui program Executive MBA cu o componentă internaţională extinsă, noul format oferind studenţilor o mai mare expunere internaţională.

Executive MBA este un Master in Administrarea Afacerilor potrivit pentru cei care au experienta manageriala relevanta, de minim 3 ani, si obiective de dezvoltare profesionala fie in directia unei pozitii de conducere complexe, incepand de la nivel de department, business unit, in Romania sau regionala, fie in dezvoltarea propriei companii.

ASEBUSS oferă singurul program Executive MBA acreditat atât naţional, de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului si Sportului sa organizeze program de master in administrarea afacerilor conform noilor reglementari ale Conventiei de la Bologna, cât şi de către  Asssociation to Advance Collegiate Schools of Business din SUA (AACSB).

Cei interesati sa urmeze aceste cursuri pot participa la demonstratiile de curs gratuite, organizate in fiecare luna. Pentru inscrieri si informatii suplimentare despre admitere, email: emba@asebuss.ro sau telefon 0721.292.201.