Preturi si calitate pentru servicii de curatenie in Bucuresti

“ Servicii de curatenie la cele mai inalte standarde

Calitatea serviciilor prestate este cartea de vizita a firmei de curatenie Real Cleaning. Orice serviciu de curatenie, la domiciliu sau la birou, indiferent de valoarea lui trebuie respectat. Activitatile enumerate in contractul de curatenie incheiat intre beneficiar si prestator sunt indeplinite de catre agentii de curatenie.

Chiar daca biroul, locuinta sau spatiul comercial unde va desfasurati activitatea nu se afla in Bucuresti, firma de curatenie Real Cleaning ofera servicii de curatenie birouri si zonelor limitrofe Bucurestiului.

Care sunt standardele care le indica aceasta firma de curatenie?

Firma de curatenie Real Cleaning dispune de personal responsabil si specializat in prestarea serviciilor de curatenie profesionala, personal serios si fara cazier, sunt atenti la detalii astfel incat sa nu deranjeze activitatea clientilor nostri. Astfel nu ai cum sa nu primesti din partea lor servicii de curatenie la domiciliu sau la birou de calitate.

Produsele pentru curatenie si calitatea muncii prestate de catre agentii de curatenie trebuie sa fie la cel mai inalt nivel. Real Cleaning se asigura ca acestea sunt indeplinite! Orice client atunci cand plateste trebuie sa fie multumit de calitatea serviciilor prestate de catre angajatii firmei de curatenie.

Cat costa serviciile de curatenie oferite de aceasta firma ?

Este important sa alegi serviciile de curatenie adaptate nevoilor si bugetului tau ! Tariful curateniei generale la birou sau la domiciliu include echipamentele, manopera cat si substantele folosite pentru indepartarea prafului si mizeriei.

Real Cleaning pune foarte mare accent pe calitatea serviciilor, este necesara o vizionare prealabila a locatiei (biroul, locuinta sau spatial commercial) ce trebuie curatata, pentru a beneficia de un raport calitate/pret cat mai corect si transparent