Preturi mici pentru pitici la jucariile Edu Class

Cu mic, cu mare ne pregatim sa sarbatorim 1 iunie, iar surprizele pentru Ziua Copilului deja au inceput: jucariile Edu Class au preturi speciale – o veste buna si portofelele de criza ale parintilor si ale bunicilor.

Dintotdeauna, cadourile preferate ale copiilor sunt, desigur, jucariile. Iar cand acestea ii ajuta pe prichindei sa se joace inteligent, bucuria este dubla, pentru copii si pentru parinti, mai ales ca au si preturi de sarbatoare. Incepand cu aceasta saptamana, www.educlass.ro scade preturile la peste 100 de jucarii, iar toate comenzile cu valoare de peste 200 lei au transportul gratuit.

Parintii au de unde alege pentru micutii lor: oferta de jucarii educative este bogata, acoperind aria abilitatilor matematice si a celor lingvistice, materialele de prezentare, resursele pentru birou si multe altele. Create de Learning Resources, companie cu o vechime de 25 de ani in domeniu, jucariile sunt concepute pentru a stimula imaginatia copiilor in timp ce se joaca, pentru a facilita dezvoltarea abilitatilor si totodata pentru a le imbunatati educatia.

Compania Edu Class distribuie pe piata din Romania o gama variata de jucarii educative, ce contribuie la dezvoltarea abilitatilor copiilor. Produsele sunt dezvoltate de parteneri de prestigiu din Marea Britanie si SUA, precum learning Resources, companie care creaza si dezvolta de 25 de ani produse educationale inovatoare. Jucariile Edu Class sunt premiate pentru calitatea si utilitatea lor in stimularea dezvoltarii abilitatilor copiilor si a placerii lor de a invata, devenind astfel o sursa de incredere pentru parinti si pentru educatori.  Din 1994, Learning Resources s-a extins si in Europa, facilitand accesul copiilor de aici la un sistem modern de invatare.