Preturi mai mici la spectacolul SPARGATORUL DE NUCI!

Cea mai faimoasa trupa din lume de balet pe gheata, Saint Petersburg State Ballet on Ice, revine in curand la Bucuresti pentru spectacolul “SPARGATORUL DE NUCI”, de Piotr Ilici Ceaikovsky! Acesta este programat pentru data de 19 Ianuarie 2012, la Sala Palatului din Bucuresti!

 

Asa cum ne-a obisnuit, sistemul de ticketing BILETOO.ro ofera in fiecare saptamana o reducere la bilete! De data aceasta beneficiaza de reducere spectacolul mai sus mentionat.

 

Oricine cumpara in perioada 29 Septembrie – 2 Octombrie 2011 un bilet la spectacolul “SPARGATORUL DE NUCI”, va beneficia de un pret mai mic cu 15%! Categoriile care fac obiectul promotiei sunt 150 si 250 lei.

 

Aceasta promotie este valabila doar de joi pana duminica inclusiv, (29 Septembrie – 2 Octombrie 2011) si este disponibila in toata reteaua BILETOO! Biletele se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. In cazul in care comanda se face online, de pe www.Biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier! De asemenea, exista si posibilitatea rezervarii biletelor, acestea putand fi ridicate personal de catre client de la unul din magazinele partenere Biletoo.

 

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

-       300 lei (categoria VIP)

-       250 lei (categoria 1) – (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 212.5 lei

-       200 lei (categoria 2)

-       150 lei (categoria 3) – (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 127.5 lei

-       100 lei (categoria 4)

-       50 lei (categoria 5)

 

Programul de reduceri „Promotia Saptamanii” apartine sistemului de ticketing BILETOO.ro si conform programului, in fiecare saptamana un spectacol/concert de pe www.biletoo.ro are parte de o reducere de pret!

 

Saint Petersburg State Ballet on Ice, considerata una dintre bijuteriile Rusiei, nu vine la Bucuresti pentru prima oara; celebra trupa de balet a mai vizitat tara noastra si de fiecare data acest show a incantat si uimit audienta! Superbele povesti puse in scena imbina intr-o maniera unica aranjamentul simfonic al muzicii cu coloritul costumelor si maiestria balerinilor!

 

~~Spectacolul SPARGATORUL DE NUCI by Saint Petersburg State Ballet on Ice va avea loc pe 19 Ianuarie 2012 la Sala Palatului din Bucuresti si este organizat de Project Events!

 

http://www.youtube.com/watch?v=irL5wge7zvs