Preşedintele MediHelp Internaţional va participa la o conferinţă internaţională a liderilor asigurărilor de sănătate

Preşedintele MediHelp Internaţional va participa la o conferinţa internaţională a liderilor asigurărilor de sănătate organizată de BUPA Internaţional pe 16 februarie 2011 în Cambodgia.

Conferinţa Internaţională a Distribuitorilor şi Partenerilor  BUPA este un eveniment anual care recunoaşte şi răsplăteşte cei mai importanţi colaboratori pentru succesul şi realizările din anul precedent.

“Partenerii noştri au o importanţă deosebită pentru noi, mai ales pe măsură ce  piaţa asigurărilor de sănătate devine din ce în ce mai competitivă şi mai restrictivă. Aceştia ne reprezintă şi ne promovează pe aceste pieţe în plină dezvoltare. Totodată, aduc o înţelegere şi o cunoaştere superioară a specificului fiecărei ţări în care operează.”,  a declarat Tim Slee, Directorul Diviziei Europene de Vânzări  pentru BUPA Internaţional.

“Pentru noi această participare este o reală onoare” a declarat Zahal Levy. “Este o recunoaÅŸtere a MediHelp InternaÅ£ional drept o locomotivă a asigurărilor internaÅ£ionale de sănătate în Europa Centrală ÅŸi de Est.”

Note editori:

Pentru mai multe informaţii, persoana de contact este Alexandra Din, Customer Service Officer, tel: +4 021 222 05 93,  www.medihelp-assistance.com, office@medihelp.ro

MediHelp Internaţional reprezintă mai multe companii de asigurări medicale internaţionale de top şi este prezentă pe piaţa din România încă din 1999. Rata de loialitate a portofoliului este de 90% datorită serviciilor de calitate excepţională şi punerea clienţilor pe primul plan.

Bupa Internaţional este una dintre cele mai mari companii de asigurări din lume, cu peste 800 000 de clienţi în 190 de ţări.