Premiul „Carol Davila” acordat televiziunii SanatateaTV

Reprezentantii Universitatii de Medicina si Farmacie din Bucuresti au acordat Premiul „Carol Davila” televiziunii SanatateaTV, cu ocazia manifestarilor dedicate Zilelor Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila”.

Premiul a fost decernat de catre prof. univ. dr. Florian Popa, rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie din Bucuresti. Cu această ocazie, prof. univ. dr. Florian Popa a declarat ca reprezentantii Universitatii au hotarat sa acorde aceasta distinctie televiziunii SanatateaTV, prima televiziune online din Romania dedicata in exclusivitate sanatatii, ca o apreciere a activitatii jurnalistice, desfasurate in domeniul medical, de la infiintare si pana in prezent:

„Va multumim si va rugam sa ramaneti constanti in aceasta atitudine. Intr-o societate care priveste cu indiferenta sau cu ochi rai activitatea cadrelor medicale este bine sa apara şi elemente de apreciere, care sa ii faca mai optimisti si mai increzatori pe cei care lucreaza in sectorul medical”. „Iata ca exista si oameni sau institutii care reusesc sa vada, in profunzimea ei, activitatea apostolica a cadrelor medicale”, a declarat rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie din Bucuresti, in momentul acordarii Premiului „Carol Davila” televiziunii SanatateaTV.

„Medicii fac minuni. Noi le comunicam lumii”. Aceasta este deviza Sanatatea Media Group, care, prin intermediul SanatateaTV, prezinta publicului, in mod constant, realitatile sistemului medical romanesc. Interventii chirurgicale spectaculoase, multe dintre ele efectuate in premiera, tratamente revolutionare, emisiuni cu cei mai renumiti medici din Romania, lansari de produse, conferinte de presa, stiri, transmisiuni in direct de la cele mai importante evenimente medicale, festivitati si inaugurari, declaratii „la cald” efectuate de catre reprezentantii sectorului medical din tara noastra, toate acestea au fost surprinse de catre reporterii si operatorii SanatateaTV si redate fidel publicului larg. Prin structura sa interactiva, formata din stiri, evenimente, emisiuni si articole realizate in colaborare cu cei mai renumiti medici din Romania, SanatateaTV a devenit principala sursa de informare online in domeniul sanatatii.

Pentru a vizualiza festivitatea de premiere, accesati:

http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/evenimente-medicale/premiul-umf-pentru-sanatateatv/

SanatateaTV – televiziune online pentru sanatate reala!

Pentru mai multe informatii:

Simona Wist

PR Manager

Tel.: 0733.011.102

E-mail: comunicare@sanatateamediagroup.ro

www.sanatateamediagroup.ro