Premisele unei vacante reusite. Cum sa alegi cele mai avantajoase oferte la inchirierea unei masini

Premisele unei vacante reusite. Cum sa alegi cele mai avantajoase oferte la inchirierea unei masiniVacantele sunt momente perfecte pentru a sparge monotonia de zi cu zi si pentru a descoperi noi locuri fascinante. A inchiria o masina pentru a descoperi o destinatie ideala este adesea o varianta mult mai economica in comparatie cu alte mijloace de transport, dar mai presus de toate, aceasta iti ofera libertatea de a te deplasa oricand, oriunde, dupa propriile preferinte. Totusi, ca orice alta calatorie, organizarea si planificarea din timp ar putea face diferenta dintre o vacanta reusita si una dezastruoasa.

Un model de masina pentru fiecare calatorie

Pentru a alege masina cea mai potrivita de inchiriat pentru vacanta ta, este important sa iti definesti in prealabil utilizarea dorita. Daca veti avea nevoie sa efectuati mai multe calatorii scurte, un model de masina de dimeniuni mici va permite realizarea de economii atat in pretul de inchiriere, cat si in ceea ce priveste consumul de combustibil.
Familiile sau grupurile mai mari pot opta pentru un model de autotorism mai mare sau un minubus, care ofera un confort sporit si prezinta avantajul unui portbagaj spatios. Totodata, in acest fel, se va putea face o impartire mai avantajoasa a cheltuielilor decat in cazul deplasarii cu doua sau mai multe masini.

Evaluati dinainte numarul de kilometri sau alegeti o oferta fara limita de kilometri

Atunci cand planifici o excursie, poate fi util sa evaluezi dinaninte numarul de kilometri pe care ii vei parcurge cu autovehiculul inchiriat si sa compari ofertele si in funcite de aceste necesitati. Pentru a nu avea surpriza unor costuri ridicate la intoarcerea din vacanta, este de asemenea recomandat sa alegeti pe cat posibil companiile care inchiriaza fara limita de kilometri. Din acest punct de vedere, Promotor Rent a Car Bucuresti este unul dintre operatorii care nu impun o limita de kilometri pentru niciuna din masinile inchiriate, pentru perioadele mai mari de 3 zile.

Cum sa gasesti cele mai bune oferte de inchirieri auto?

Dupa ce v-ati hotarat asupra modelului de masina care vi se potriveste, este intelept sa comparati ofertele pe care le aveti la dispozitie. In afara de pret, ar trebui sa luati in considerare si anumite criterii cum ar fi de asigurarea, optiunile si dotarile incluse, taxele de drum si alte reduceri care se pot aplica in cazul inchirierii unei masini. Astfel, o masina care are un pret redus de inchiriere poate sa nu aiba inclusa in pret asigurarea si rovienieta.

In schimb, exista si oferte care includ in pretul masinii nu doar aceste taxe, dar si reduceri semnificative pentru cazare si masa in diferite statiuni turistice. Un astfel de exemplu este cel al parteneriatelor Promotor Rent a Car, incheiate cu mai multe restaurante si lanturi hoteliere si prin intermediul carora cei care inchiriaza o masina beneficiaza de reduceri.

Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite va invitam sa dati click aici!