Premisele implicarii centrului de formare specialisti si resurse umane in reabilitarea orala in performanta medicala

Investeşte în oameni !

Proiect
cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial
Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013

Axa prioritară 1 „Educația și formarea profesională
în sprijinul cre
șterii
economice
și dezvoltării societății bazate pe cunoaștere”

Domeniul
major de intervenţie
1.3 „Dezvoltarea resurselor umane din educație și formare profesională”

Titlul
proiectului: „Centru de formare speciali
ști și resurse în reabilitare orală”

Numărul de identificare al contractului POSDRU/87/1.3/S/62208

Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr.T.Popa” – IaÅŸi în parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” – Cluj-Napoca, Societatea Romana de Reabilitare Orala Iasi, Asociatia Medicala Romana Bucuresti ÅŸi Universitatea “Johan Wolfgang Goethe” – Centrul Medical, Departamentul de Chirurgie Orala, Cranio-Maxilofaciala, implementeaza incepand cu data 01.01.2011, proiectul cu titlul “Centru de formare specialisti si resurse in reabilitare orala”
In sensul atingerii obiectivelor proiectului se va organiza in data de 18 aprilie 2012 o conferință științifică cu tema „Premisele implicarii centrului de formare specialisti siresurse umane in reabilitarea orala in performanta medicala”.
Prin aceste actiuni proiectul isi propune sa formeze un cadrul de sustinere intre specialistii din domeniul reabilitarii orale care sa sustina cu succes cooperarea intre specialisti.
Evenimentul va avea loc la hotel Unirea, sala “Al. I. Cuza”, în data de 18 aprilie 2012, cu începere de la ora 10.00. InformaÅ£ii suplimentare se pot obÅ£ine la Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr.T.Popa” – IaÅŸi, la telefon: 0232-301622; fax: 0232-301856 sau prin e-mail, la adresa amagda75@yaho.fr, profforna@gmail.com, persoana de contact Magda ANTOHE – Asistent proiect.