Premiile KFC pentru o Romanie curata

In cadrul campaniei “Imi place Romania curata”, KFC Romania, primul lant de restaurante din categoria celor cu servire rapida care ofera clientilor posibilitatea colectarii selective, a premiat, pe 7 februarie 2012, articolele din presa si bloguri care au contribuit la informarea cetatenilor cu privire la importanta pe care o are actiunea de colectare selectiva pentru protejarea mediului inconjurator.

Articolele incluse in campanie au fost scrise in ultimul trimestru al anului 2011 si au fost postate pe pagina de Facebook a KFC in perioada ianuarie-februarie 2012. Cei peste 140 000 de fani KFC au hotarat care sunt articolele care i-au ajutat cel mai bine sa inteleaga importanta colectarii selective. In urma votului acordat de acestia, KFC Romania a oferit 12 premii urmatorilor participanti: Margareta Bulugean (Cuvantul Libertatii), Adrian Mihaltianu (www.zvoner.ro), Mihaela Chirac (www.mihaelachirac.ro), Ionela Marin (Greenly Magazine), Larisa Alexuta (www.bonitanatural.wordpress.com), Alexandra Oproescu (www.alexaoproescu.wordpress.com), Caius Seracin (Opinia Timisoarei), Silvia Ghioc (Eco Style), Sebastian Rebreanu (www.mycloset4all.blogspot.com), Cristina Murgoci (Lady Life), Andrei Birta (Dorohoi News) si Teodora Puiu (Romania Pozitiva).

“Credem cu tarie in mesajele care s-au regasit in toate articolele incluse in campania “Imi place Romania curata”. Le multumim jurnalistilor si bloggerilor care s-au alaturat demersului nostru si au contribuit astfel la procesul de educare colectiva de pe urma caruia cu totii avem de castigat.”, a declarat Cristina Porumbel, Asistent de Marketing, KFC Romania.

“Imi place Romania curata” este un program national de responsabilitate sociala initiat de KFC Romania si destinat protejarii mediului inconjurator prin intermediul educatiei civice si constientizarii necesitatii pe care colectarea selectiva o are in cadrul comunitatilor. Programul este sustinut inca de la lansare, septembrie 2011, de nume sonore: Monica Iagar, campioana nationala la atletism, atacantul dinamovist Liviu Ganea, Luminita Baicu, Director in cadrul REBU s.a.

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 42 de restaurante KFC dintre care 18 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.