Premiera mondiala a modelului Polo Sedan in Moscova

• Premiera: un Polo dezvoltat special pentru piata din Rusia
• Preturi moderate: calitate si fiabilitate pentru o multime mare de clienti

In timp ce vanzarile in avans au inceput pentru Polo fabricate la Kaluga, Rusia, premiera mondiala a noului produs a avut loc la Moscova in data de 2 iunie 2010 in fata a 200 de invitati de rang inalt. Pentru prima data in istoria brandului, un vehicul a fost dezvoltat special pentru piata din Rusia, avand in vedere clima si conditiile specifice de rulare din aceasta tara.
Dr. Ulrich Hackenberg, membru al consiliului de administratie al marcii Volkswagen pe probleme de dezvoltare, spune: “Noul Polo Sedan nu indeplineste doar cele mai inalte standarde ale automobilelor moderne. Tehnologiile eficiente, excelentele elemente de siguranta activa si pasiva si traditionala calitate ridicata a executiei si a materialelor sunt revolutionare pentru aceasta clasa. A fost atins un nivel care este fara precedent in acest segment si pe aceasta piata. ”
Frank Wittemann, sef al marcii Volkswagen in Rusia: “Noul Sedan extinde gama de vehicule Volkswagen si construieste o legatura de la cele mai bine vandute modele in Rusia, Passat si Jetta, la segmentul de automobile mici, de familie. Cu acesta, un numar mai mare de fani ai marcii noastre poate alege un vehicul in functie de gust si de posibilitati. Noul vehicul este conform cu standardele de calitate globala ale Volkswagen, fiind in acelasi timp foarte atractiv in termeni de pret: Polo Sedan este oferit la un pret in jur de 10.000 de euro. ”
Noul Sedan este construit pe o linie de asamblare complet noua la fabrica Volkswagen AG din Kaluga. Volkswagen Polo este echipat cu un motor nou de 1,6 litri Otto (77 kW / 105 CP). Acesta poate fi cuplat la o transmisie manuala cu 5 viteze sau o cutie de viteze automata Tiptronic cu 6 trepte. Prin urmare, Volkswagen este primul constructor de automobile care ofera clientilor sai rusi o astfel de cutie de viteze automata in aceasta clasa de vehicule.
Un nivel ridicat al sigurantei este asigurat deja in versiunea de baza de echipare Trendline – doua airbag-uri, tetiera pentru cap si centurile de siguranta in trei puncte pentru toti cei cinci pasageri. De la echiparea Comfortline si mai sus, Polo este echipat cu ABS in standard. In versiunea de top Highline, sistemele suplimentare de siguranta care sunt integrate in mod normal, sunt disponibile in aceasta clasa, de exemplu: airbaguri laterale si ESP.
Cererile specifice ale soferilor auto rusi privind atat conditiile climatice si cele de rulare in Rusia, au fost luate atent in considerare in timpul dezvoltarii Noului Sedan: s-au efectuat teste pe termen lung in zone climatice diferite, precum si s-au examinat conditiile de strada in cele mai variate regiuni din Rusia. Calitatile benzinei disponibile au fost testate, de asemenea, in mod repetat. Astfel, vehiculul a fost echipat cu un motor modern si fiabil, care functioneaza perfect pentru aceste conditii actuale din Rusia, cu o caroserie galvanizata, non-coroziva si un pachet de suspensii adaptat la drumuri grele. In procesul de vopsire a masinilor au fost folosite vopsele speciale rezistente la agentii agresivi.

Sursa: Scorpion / Dan Stefan

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si BrailaExperienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi;
piese de schimb din stoc sau la comanda.
Noul showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 – 236.866 – Romtelecom centrala;
0237 – 236.868 – Receptie directa Mecanica;
0237 – 236.869 – Receptie directa Tinichigerie;
0721 – 330.395 – Mobil Vodafone;
0740 – 046.460 – Mobil Orange.
De asemenea, va asteptam showroom-ul Scorpion din Galati, Str. Brailei nr. 269, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Secretariat: 0236-44 00 00
Vanzari VW: 0236-49 92 94
Programari Service: 0236-44 00 01
0236-44 00 02
Fax: 0236-44 44 99
Tractari non-stop: 0731-24 02 40

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel./Fax: 0237 236 866 int. 202
http://danyrolux.blogspot.com – Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi