Premiera: KFC Romania si Milka fac echipa in perioada Sarbatorilor

KFC si Milka pregatesc clientilor o oferta perfecta pentru Sarbatorile de iarna

In perioada 1 – 31 decembrie, Variety Bucket devine Festive Variety Bucket si ofera clientilor KFC pe langa indragitele preparate din pui si o ciocolata Milka cu alune si caramel, un desert potrivit pentru a completa o masa delicioasa.

Cu Festive Variety Bucket ai o multime de motive de a-ti strange prietenii in jurul tau pentru a face planuri de Sarbatori: 4 bucati de pui, 6 crispy strips, 6 aripioare picante, proaspete si calde va asteapta in restaurantele KFC din toata tara.

Si pentru ca o masa delicioasa devine perfecta atunci cand o inchei cu ceva dulce, in luna Sarbatorilor de iarna, Milka te invita sa imparti cu prietenii tai o tableta mare de 250g, cu o combinatie surprinzatoare de caramel delicios si alune crocante, invelite in cea mai fina ciocolata.

Festive Variety Bucket este noul meniu special pregatit pentru perioada Sarbatorilor. Meniul face parte din categoria meniuri de grup lansata de KFC Romania pentru a oferi clientilor oferte special dedicate care cuprind cele mai indragite produse KFC.

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 42 de restaurante KFC dintre care 18 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.

Despre Kraft Foods

Kraft Foods Inc. (NYSE: KFT) o adevarata forta la nivel global in categoria de snaks-uri detine un portofoliu inegalabil de marci pe care oamenii le indragesc. Kraft Foods comercializeaza cu succes produse delicioase precum biscuiti, dulciuri, bauturi, branzeturi, mezeluri si semipreparate in aproximativ 170 de tari. Compania a inregistrat in 2010 venituri de 49,2 miliarde de dolari. 12 dintre marcile simbol ale companiei – Cadbury, Jacobs, Kraft, LU, Maxwell House, Milka, Nabisco, Oreo, Oscar Mayer, Philadelphia, Tang si Trident – genereaza venituri de peste 1 miliard de dolari anual. Pe 4 august 2011, Kraft Foods si-a anuntat intentia de a se divizia si de a crea doua companii independente pe actiuni: o companie globala de snacks, cu crestere semnificativa, si o companie de produse de bacanie, in America de Nord, cu marja de profit ridicata. Finalizarea tranzactiei va dura cel putin 12 luni, timp in care se vor anunta planurile referitoare la structura, management, guvernanta si alte aspecte. Lider in inovatie, marketing, sanatate & wellness si dezvoltare durabila, Kraft Foods este cotat la Dow Jones Industrial Average, Standard & Poor’s 500, Dow Jones Sustainability Index si Ethibel Sustainability Index. Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati www.kraftfoodscompany.com

 si www.facebook.com/kraftfoodscorporate.

Kraft Foods Romania

Kraft Foods este prezenta pe piata din Romania incepand cu anul 1994. Marcile Kraft Foods din Romania sunt: Jacobs, Nova Brazilia, Milka, Poiana, Africana, LU Pepito, LU Pim`s, Barni, Oreo. Conform studiului de piata MEMRB, Kraft Foods detine pozitia numarul 1 pe piata de cafea si ciocolata in Romania si o pozitie importanta pe piata de biscuiti. Pentru mai multe detalii accesati http://www.kraftfoodscompany.com/ro/ro/home/index.aspx