Premiera in Romania: primul sandwich din pulpa de pui

Preparat de KFC dupa Reteta Originala a Colonelului Sanders, primul sandwich din pulpa de pui este o experienta culinara de neegalat

KFC Romania le-a pregatit clientilor sai o noua surpriza: Booster, primul sandwich din pulpa de pui, preparat cu grija pentru a satisface toate gusturile. Incepand cu 6 septembrie, sandwich-ul se gaseste in restaurantele KFC din toata tara la doar 3,9 lei.

Booster ofera clientilor sai o noua experienta culinara: pulpa de pui dezosata si suculenta, proaspat preparata in fiecare zi dupa Reteta Originala a Colonelului Sanders. Prin modul unic de preparare si combinarea celor mai apetisante ingrediente, sandwich-ul Booster promite sa devina noua vedeta a KFC.

Si aceasta nu este tot. Pentru a te putea bucura cat mai mult de noul deliciu, KFC Romania a pregatit meniul Dublu Booster, de doua ori mai bun, mai apetisant si mai greu de uitat: doua bucati nepicante de pulpa de pui, doua felii delicioase de branza Chester, maioneza, ketchup si castraveti murati, la care se adauga o portie medie de cartofi prajiti si o bautura racoritoare.

Indiferent daca se alege Booster sau Dublu Booster, KFC promite o experienta culinara desavarsita.

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 40 de restaurante KFC dintre care 17 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.