Premiera in Romania

Centrul MoreOfYou a lansat o noua interfata care permite personalizarea online a programelor audio de antrenament mental! Situatia fiecaruia este unica, asadar merita tratata corespunzator si personalizat.

Antrenamentul mental are la baza procese si mecanisme neurologice de modificare a frecventelor undelor cerebrale. Consta in programe audio care contin batai binaurale, tonuri izocronice si sunete relaxante pe fundal. De asemenea, el contine fraze benefice si afirmatii puternice adaptate obiectivelor personale a fiecaruia.

In urma solicitarilor primite din partea celor care doreau sa se ocupe de probleme personale specifice sau sa isi dezvolte capacitati distinctive, dar care nu se regaseau in nici una din categoriile de produse, Centrul MoreOfYou a conceput un sistem care sa puna la dispozitia utilizatorilor toate setarile necesare.

In sfarsit, toti exploratorii au posibilitatea sa fie autorii propriilor programe audio. Ce inseamna de fapt acest lucru? Fiecare isi va putea defini programul personal de la inceput pana la final: de la alegerea numelui, pana la personalizarea afirmatiilor si alegerea fundalui sonor, solicitarea unei voci feminine sau masculine, acum toate caracteristicile sunt adaptate perfect obiectivelor individuale.

Cu acest nou serviciu Centrul MoreOfYou pune la dispozitia clientilor toate uneltele necesare crearii unui program 100% personalizat. Astfel, utilizatorii vor putea intrerupe tipare negative de gandire, rescrie programe mentale invechite si adapta comportamentele in functie de telurile stabilite.

Posibilitatile devin astfel nelimitate! Poate se doreste crearea programului ideal de control al greutatii, dezvoltarea abilitati specifice, tratarea unei probleme de sanatate, cresterea calitatii vietii si a vitalitatatii, atragerea partenerului ideal, obtinerea promovarii la locul de munca sau schimbarea directiei de cariera, depasirea situatiilor de criza sau a experientelor neplacute din trecut, atragerea lucrurilor de care este cu adevarat nevoie.

Alegeti inteligent, alegeti ceea ce vi se potriveste! Pentru mai multe informatii legate de acest serviciu: www.moreofyou.ro/program-audio-de-antrenament-mental-personalizat/

 

 

MoreOfYou – Esti mai mult decat iti poti imagina
www.moreofyou.ro / +40 (757) 365 879
Cabinet MoreOfYou – http://www.moreofyou.ro/

Magazin online MoreOfYou – http://www.moreofyou.ro/shop/
MoreOfYou pe Facebook – http://www.facebook.com/MoreOfYou/
Newsletter MoreOfYou – http://tinyurl.com/NewsletterMoreOfYou