Premiera in lumea nuntilor din judetul Timis

S-a lansat principalul portal de nunta din Timisoara, www.nunta-timisoara.ro,  ca raspuns la solicitarile mireselor din judetul Timis de a avea o sursa clara si obiectiva de informare atunci cand organizeaza cel mai important si grandios eveniment din viata lor.

Site-ul www.nunta-timisoara.ro ofera viitorilor miri din Timisoara si din judet absolut toate informatiile de care au nevoie pentru organizarea unei nunti de vis, aici gasind sfaturi, idei si articole de interes redactate de specialisti din Timisoara provenind din diverse domenii, ca de exemplu, articole redactate de cei mai cunoscuti organizatori de nunti sau fotografi din Timisoara.Totodata, site-ul pune la dispozitia mirilor liste complete cu furnizorii de servicii si produse pentru nunti, oferind mirilor ocazia de a intra gratuit in contact cu furnizorii, utilizand optiunea Solicita Oferta, economisind astfel si timp si bani. Dealtfel si furnizorii pot tine gratuit legatura cu clientii care ii solicita.

Pentru ca “meniul” sa fie complet, fondatorii site-ului vor pune atat la dispozitia mirilor cat si a furnizorilor sectiunea de Bazar, unde fostele mirese vor putea sa vanda sau sa inchirieze rochia de mireasa sau alte accesorii, iar furnizorii vor putea sa isi prezinte intr-un mod mai atractiv produsele.

Pentru finalizarea acestui portal s-au folosit importante resurse atat financiare cat si umane. Constructia si implementarea site-ului a durat mai bine de doi ani iar toate informatiile prezentate pe www.nunta-timisoara.ro sunt verificate amanuntit inainte de a fi oferite viitorilor miri, astfel ca site-ul este in permanenta actualizat.
Portalul www.nunta-timisoara.ro face parte dintr-o retea nationala de site-uri locale, care ofera informatii personalizate viitorilor miri in functie de fiecare zona.

Site-urile din intreaga retea sunt inca in continua dezvoltare, pregatindu-se astfel tot mai multe facilitati si avantaje atat pentru furnizori cat si pentru viitorii miri.