Premieră în cadrul Congresului ARSD: prezentarea studiului „Cartografia durerii la români”

Premieră în cadrul Congresului ARSD: prezentarea studiului „Cartografia durerii la români”

 

 

 

Asociaţia Română Pentru Studiul Durerii (ARSD), în parteneriat cu VERSA PULS MEDIA, organizează Congresul Asociaţiei Române Pentru Studiul Durerii în perioada 14-15 octombrie 2011, la Hotel Howard Johnson Grand Plaza (Piaţa Romană), Bucureşti. Medicii specialişti în ATI, Chirurgie, Reumatologie, Ortopedie, BFT, Medicină internă şi Medicină de urgenţă din România se vor reuni  pentru a dezbate tema  acestei ediţii: „Managementul durerii acute pentru medicul din ambulator”.

În decursul celei de-a doua zi a manifestărilor ştiţifice din cadrul Congresului Asociaţiei Române Pentru Studiul Durerii, Conf. Dr. Elena COPACIU  va prezenta studiu comandat de Nurofen şi realizat de GFK „Cartografia durerii la români”.  Studiul a fost realizat pe un eşantion de 500 de persoane, incluzând barbaţi şi femei cu vârsta cuprinsă între 20-55 de ani, cu studii şi venituri medii şi superioare, care au suferit de dureri în ultimele 6 luni.

„Cartografia durerii la români” a urmărit să identifice percepţia românilor asupra durerii uşoare şi tratamentul acesteia, cine şi ce îi influenţează în alegerea tratamentului şi folosirea  antialgicelor în tratamentul copiilor.

Vă aşteptăm să dezbatem rezultatele studiului sâmbătă, 15 octombrie, la Hotel Howard Johnson Grand Plaza, începând cu ora 10.00.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să vizitati site-ul oficial al evenimentului: www.durerea.eu.

 

Alexandra BACIU
Coordonator Evenimente
evenimente@pulsmedia.ro
Telefon: 031.425.40.49
Mobil: 0733.770.514
www.pulsmedia.eu

www.durerea.eu