Preintampina aparitia daunatorilor prin intermediul serviciilor de dezinsectie

servicii dezinsectie bucuresti

Primavara si vara sunt anotimpurile prielnice pentru daunatori, mai ales pentru insecte. Acesta perioada le ofera conditiile optime pentru dezvoltare si inmultire. Acesti daunatori deranjanti pot fi combatuti prin intermediul serviciilor de dezinsectie, insa poti si preintampina aparitia daunatorilor prin intermediul unei dezinsectii profilactice.

Serviciile de dezinsectie profilactice

Total opusa de dezinsectia de combatere, serviciile de dezinsectie profilactice sau preventive, au ca rol preintampinarea dezvoltarii si inmultirii insectelor si a germenilor patogeni.

Aceste servicii de dezinsectie preventive sunt recomandate de cele mai multe firme care activeaza in domeniul DDD, deoarece costurile sunt mult reduse, fata de o dezinsectie de combatere, iar disconfortul creat de daunatori nu va ma exista.

Ca metoda de realizare, dezinsectia profilactica este asemanatoare cu cea curativa, in sensul in care insecticidele sunt pulverizate prin intermediul unui atomizor sau prin intermediul unei pompe cu presiune. Ideal acesta dezinsectie sa fie realizata inainte de inceperea sezonului in care apar daunatorii, iar apoi repetata la anumite interval de timp pentru ca protectia sa fie una permanenta.

Alegerea unei companii pentru realizarea unei lucrari de dezinsectie

Firma cu care vei colabora in prestarea serviciilor de dezinsectie trebuie sa fie aleasa cu mare grija, deoarece in piata din Bucuresti, de exemplu, exista companii care nu sunt total autorizate de catre autoritatile din domeniu.

Companiile de dezinsectie autorizate sunt cele care iti pot promite cu adevarat rezultate rapide si remarcabile, deoarece insecticidele utilizate sunt unele profesionale cu o eficienta sporita, iar metodele de prestare precum si echipamentele sunt si ele unele avizate.

Pretul unei lucrari de dezinsectie poate diferii foarte mult de la o companie la alta. Chiar si asa putem estima niste costuri pentru o lucrare de dezinsectie impotriva gandacilor, care porneste de la aproximativ 150 de RON in cazul unei garsoniere si poate ajunge la 200 RON in cazul unui spatiu mai mare, de 4-5 camere.