Pregatiti pentru succes alaturi de Unior Tepid

Unior Tepid, membrul fondator al Centrului National de Scule, sustine tinerii campioni implicati in competitiile sportive de anvergura. An de an, Unior Tepid este alaturi de acestia, oferind siguranta unui suport tehnic de calitate la fiecare participare.

 Startul a fost dat de pilotii de karting Bianca Anton participant la clasa KF3 Juniori (13-15 ani) si Eduard Anton participant la clasa Mini (8-12 ani), cei doi fiind prezenti la prima etapa a Campionatului de Karting organizat de catre Federatia Romana de Karting pe circuitul de la Tunari între 21 si 22 aprilie 2012. In timp ce Bianca Anton a dominat intreaga cursa la clasa sa, terminand mansele de concurs pe locul I, Eduard Anton a ocupat un loc pe podium dupa o cursa dificila presarata cu mici incidente care au dus si la avarii ale kartului de concurs, remediate in timp real de catre echipa tehnica cu ajutorul suportului oferit de sculele Unior.

 Urmeaza la start Max Junger, campion la clasa KF3 in 2011, care va participa anul acesta la toate etapele nationale Rotax in cadrul Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Primul pas va fi etapa din 5-6 mai 2012 care se va desfasura la Bucuresti in cadrul CNKD 2012.

 Unior Tepid sustine Echipajul 55 – Adrian Dragan si Valentin Bradateanu, in Campionatul National de Raliuri, pentru al doilea an consecutiv si va prezenta Unior Tools Team, echipa internationala de mountain bike a Unior in cadrul evenimentului care se va desfasura in luna august la Bunloc, judetul Brasov.

 Unior Tools Team este compusa din 5 membri din tari diferite, unii dintre cei mai buni MTB rider-i din tarile lor, participanti cu rezultate notabile la toate competitiile de profil din lume.

 Cu o prezenta de 12 ani pe piata din Romania, Unior Tepid este membrul fondator al Centrului National de Scule, retea de distributie de scule de mana care acopera intreg teritoriul tarii.

 2012 Grandz Comunicare