Pregatire pentru primele examene importante din viata tuturor

De la 1 februarie ACA DEMIA Group organizeaza stagii intensive de pregatire pentru testele nationale de la sfarsitul scolii generale. Inscrie-ti copilul pana la 31 ianuarie si profita de o sedinta de curs gratuita!

Rezultatele bune de la testele nationale sunt intr-o stransa corelatie cu o cariera de succes a copilului tau. Notele bune ii vor asigura continuarea studiilor intr-un liceu bun.

Stagiile intensive ii pot ajuta pe copii si in tranzitia de la scoala generala la liceu, care nu se face atat de usor. Uneori noii profesori le testeaza capacitatile la inceput de an, iar un rezultat mai putin bun ii poate taia avantul educational liceanului.

Prioritatile ACA DEMIA Group sunt de a gestiona stresul dinaintea examenelor, organizarea si structurarea cunostintelor asimilate in vederea obtinerii unor rezultate optime la matematica si limba romana.

ACA DEMIA Group are o gama completa de stagii intensive: pentru testele nationale, bacalaureat, Cambridge, admiterea la facultate, examenele universitare si GMAT. Toate aceste pregatiri incep la data de 1 februarie si se desfasoara timp de trei luni, in maxim doua sedinte pe saptamana, la sediul ACA DEMIA Group.

La un pret mic ii poti oferi copilului tau servicii profesionale si de calitate, necesare in pregatirea pentru prima etapa importanta din viata sa. Se pot furniza mai multe detalii pe email la info@aca-demia.ro sau prin telefon la 0212 310 310.

Despre ACA-DEMIA Group
ACA-DEMIA este prima societate din Romania specializata in efectuarea de cursuri particulare la domiciliul elevului si stagii intensive pentru toate nivelele prevazute in programa scolara.
Adresa: Strada Av. Gheorghe Marasoiu, nr. 25 – Sector 1 – BUCURESTI
Website: http://www.aca-demia.ro