Pregateste-te pentru o vara “HUT”

In restaurantele casual  Pizza Hut zilele de vara trec mai usor. Asta pentru ca de dimineata pana seara gasesti oferte speciale care te fac sa revii, singur sau cu prietenii, ori de cate ori simti nevoia sa mananci ceva gustos fara sa scoti prea multi bani din buzunar.

Astfel,pe toata durata verii, intre orele 11.00 si 14.00, in restaurantele Pizza Hut poti sa optezi pentru unul dintre cele 3 tipuri de meniu de pranz : de 10, 15 sau 20 de lei.

Daca meniul de 10 lei se adreseaza celor care tin la silueta si consta din cornulete cu branza si o pizza normala, gurmanzii se pot delecta pentru 20 lei cu bruschete, pizza sau paste sauté, cafea si profiterol.

Nu am uitat nici de cei care simt nevoia unei gustari intre pranz si cina. De luni pana vineri, intre orele 15.00 si 18.00 este activa oferta Happy Hour. Asta inseamna ca la fiecare portie de paste sau pizza comandata, primesti o cafea, un ceai sau o bautura racoritoare gratuit.

Avem vesti bune si pentru fanii infocati ai pizzelor  de la  Pizza Hut. Toata vara sunt asteptati la Pizza Festival, adica platesc 19.99 lei de persoana si mananca oricata pizza doresc, din orice sortiment aflat in meniul nostru.

De altel, Pizza Festival este un bun prilej pentru ca Pizza Hut sa revina pe micile ecrane. Oferta va beneficia de o campanie de promovare pe principalele posturi de televiziune care va incepe in prima jumatate a lunii iunie.

Ofertele prezentate mai sus sunt valabile in toate cele 13 locatii Pizza Hut din Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi si Timisoara.