Praga, un oras fabulos ce merita vizitat cel putin un week-end

Bucuresti, 03.07.2014, Triptailor

Constienti de faptul ca toata lumea iubeste sa calatoreasca in jurul lumii, Triptailor au investit in inovatie si servicii de lux pentru a se transforma in consilierul perfect in materie de turism.
Astfel, Triptailor este o agentie de turism online care organizeaza vacante in intreaga lume si in cele mai exclusiviste locuri de pe planeta. Ridicand organizarea calatoriei la nivel de arta, Triptailor va propune oferte de calatorii in diferite forme, adaptate la nevoile dumneavoastra. Asadar fie ca vorbim de sejururi, de city break-uri, croaziere, calatorii de afaceri sau luni de miere, Triptailor stie cum sa va consilieze pentru ca experienta traita sa fie memorabila.
Si pentru ca timpul liber nu este chiar un lux pe care ni-l permitem prea des, Triptailor propune city break-uri de exceptie in Europa. Un city break la Praga, Londra, Roma, Paris sau alta destinatie propusa de Triptailor poate insemna o vacanta de neuitat, chiar daca inseamna doar cateva zile.
Am recomandat un city break in Praga pentru ca este unul dintre cele mai frumoase si iubite orase din Europa. Bineinteles ca fiecare destinatie turistica are frumusetea si specificul ei, dar cu siguranta exista un motiv pentru care o multime de turisti din intreaga lume aleg varianta unui citybreak la Praga.
Triptailor impartaseste cu dumneavoastra pasiunea de a calatori si a inteles farmecul capitalei cehe. De aceea pentru Praga, city break-ul este varianta perfecta de vacanta. Frumusetea acestui oras cosmopolit si eclectic va va cuceri iremediabil. Si nu este nevoie sa asteptati concediul sau vacanta de vara pentru a va delecta cu magia orasului praghez.
Desi Triptailor va propune servicii de lux, preturile unui city break la Praga sau in alt oras din Europa care va surade, nu sunt prohibitive, iar conditiile de cazare si transport va vor depasi orice asteptari.
Daca Moscova este un oras la care visati de mult, Triptailor va propune un city beak si in capitala Rusiei. Important este sa va acordati sansa de a va bucura de frumusetile lumii. Triptailor este o agentie pregatita sa va insoteasca oriunde veti dori si sa va ajute in organizarea calatoriilor pentru ca dumneavoastra sa nu aveti nicio grija.

Trip Tailor
Adresa : Calea Plevnei, nr. 10, apartament 1 Bucuresti, sector 1
Telefon : +40 736 200 032 ; +40 212 301 360
E-mail : contact@triptailor.ro
Program: Luni-Vineri: 9 – 18