Practici de succes pentru sectorul de Customer Care si Telesales in call centerele din Romania

Cea de-a 7-a editie a evenimentului Call Center & Customer Care Conference and Expo va avea loc in intervalul 19-20 aprilie 2011, la J.W. Marriott Grand Hotel din Bucuresti.
Bucuresti, 15 aprilie 2011 -  Schimbarile constante din sectoarele de business si tendinta de perfectionare tehnologica a sistemelor de call center au facilitat expansiunea sectorului de contact center si au sporit exigentele companiilor.
Instabilitatea mediului economic actual si ascensiunea tehnologica reprezinta motorul competitivitatii in industria de contact center. Diferentele calitative de servicii si tehnicile de management aplicate sunt elemente diferentiatoare pentru mentinerea si largirea portofoliului de clienti ai companiilor cu profil comercial.
Cea de-a 7-a editie a Call Center & Customer Care Conference and Expo reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente ale comunitatii de contact center din Estul Europei si un teren fertil pentru schimburile de experienta si know-how intre participanti, precum si pentru lead-uri targetate de afaceri.
Editia din acest an a evenimentului se va desfasura in intervalul 19-20 aprilie 2011, la J.W. Marriott Grand Hotel din Bucuresti.
Printre topicurile generale abordate se numara:
o Customer Care si Customer Centricity
o Transformarea leadership-ului in rezultate
o Customer care versus customer experience
o Dinamica afacerii – tendinte in industria de call center pentru 2011
o  Investitii  high tech versus controlul costurilor
o Solutii tehnologice de contact center
o Instrumente eficiente de Telesales
o Outsourcing versus Insourcing
Conferinta de afaceri se bucura de sprijinul sponsorului Competence Call Center si al partenerilor Customer Service School, Euristic Partner, Mediatel Data si Call Point New Europe.
Pentru mai multe informatii despre cea de-a 7a editie a Call Center & Customer Care Conference and Expo, va rugam sa accesati www.conferinte.ro. Inscrierile pentru participarea la eveniment se pot face printr-un email la adresa laura.popescu@expomedia.ro.
Despre Expo Media
Expo Media este o agentie full service ce ofera o gama variata de servicii de calitate in domeniile: marketing si comunicare, research, consultanta de customer operations si organizare de evenimente de business. De-a lungul timpului Expo Media a dat dovada de spirit de excelenta in toate actiunile intreprinse prin experienta, dedicare si competenta.

CONTACT
Alexandra Chiorean
PR Specialist
Tel: +40 21 411 44 20
Fax: +40 21 411 44 19
Mobile: +40 731 141 414
E-mail:   alexandra.chiorean@expomedia.ro