Povesti de succes si exemple de bune practici- Femei antreprenor

Proiectul CeMPRES va invita la evenimentul “Povesti de succes si exemple de bune practici- Femei antreprenor“, Vineri, 8 Iunie 2012, la  Liceul Constantin Nioca din str. Dunării, nr. 133, Alexandria, incepand cu orele 16.00

In data de 8 Iunie 2012, va avea loc evenimentul “Povesti de succes si exemple de bune practici- Femei antreprenor” si inmanarea diplomelor ECDL, organizat in cadrul proiectului CeMPRES, Centru Multimedial de Promovare ÅŸi Resurse în Egalitatea de Åžanse”, cod POSDRU 97/6.3/S/47936, cofinanÈ›at din Fondul Social European prin Programul OperaÈ›ional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

CeMPRES este un proiect implementat de Asociația pentru Dezvoltare Durabilă Slatina în parteneriat cu Patronatul Român, Asociația Europe for Europe (Italia), Euro Consulting și Asociația Patronală a Medicilor de Medicina Muncii din România.

Proiectul se înscrie în Axa Prioritară 6 – ”Promovarea incluziunii sociale”, domeniul major de intervenÅ£ie 6.3 – ”Promovarea egalității de È™anse pe piaÈ›a muncii” iar perioada acestuia de implementare este de 24 de luni, de la 02 august 2010 până la 31 iulie 2012.

Invitata speciala va fi dna.  Sanda Ivascu- Manager executiv  FOX COMPUTERS- Slatina, un exemplu pentru toate femeile care doresc sa initieze sau sa dezvolte o afacere, in domeniul antreprenoriatului feminin.

Vom avea discutii legate de activitatea de antreprenoriat, modele de bune practici si vom afla cum au reusit femeile sa se impuna intr-un domeniu dedicat, nu de mult timp, numai barbatilor.

Va asteptam laLiceul Constantin Nioca din str. Dunării, nr. 133, Alexandria, incepand cu orele 16.00, pentru a  profita de experienta femeilor de succes din Romania.