Poti scapa de alergii daca folosesti o lenjerie pat 3D

Stiai ca o lenjerie pat 3D iti garanteaza o atmosfera plina de viata si veselie in dormitorul tau sau al celui mic? Asigurati-va ca va gasiti modelele preferate si de restul ne ocupam noi. Iata ce trebuie sa stiti inainte de a va cumpara o lenjerie pat 3D.

Informatii utile despre setul de lenjerie pat 3D

Atunci cand achizitionati o lenjerie, in special o lenjerie pat 3D, este in general recomandat sa acordati atentie calitatii testate. Pentru fabricarea acestora se folosesc tesaturi rezistente la calitate inferioara si materiale de umplere selectate. Produsele testate sunt supuse unor controale stricte in timpul diferitelor procese de productie si curatare.

lenjerie pat 3d

Articolele de asternut umplute cu pene care prezinta un marcaj deosebit de rezistent la stofa si captusire, ceea ce le face potrivite pentru persoanele care sufera de alergii la praf din casa.

In casele noastre, majoritatea acarienilor de praf din casa se gasesc in saltele. Solzii de piele si acarienii patrund cu usurinta pe tesatura cu porti deschise a saltelelor, astfel incat alergenul acarienilor este dispersat cu fiecare miscare pe care o face somnul. Persoanele care sufera de alergie la praf-acarieni, sunt sfatuite cu tarie sa se inveleasca cu o acoperire rezistenta la acarieni care sa inglobeze intreaga saltea. Cantitati mari de alergeni acarieni pot fi, de asemenea, gasite in mobilierul tapitat, covoarele, jucariile obraznice si aerul interior (de exemplu, in praful agitat la curatarea in vid). Cu toate acestea, o lenjerie pat 3D va impiedica intr-un procent suficient patrunderea acarienilor in saltea.

Concluzii

Tesatura impermeabila folosita pentru asternut functioneaza ca inca o „bariera” virtuala. Este foarte bine tesut pentru a preveni scurgerea prin material. Acarienii de praf din casa si solzi de piele umana, cu care se hranesc acarienii, nu pot patrunde in bifare.

In consecinta, studiile de lunga durata au descoperit doar concentratii extrem de mici de acarieni si alergeni in asternut. Prin urmare, paturile de jos si de pene obtin rezultate extrem de pozitive in comparatie cu asternuturile sintetice. Sunt complet sigure din punct de vedere alergologic. O lenjerie pat 3D nu va mai oferi o sursa de hrana pentru ei

Chiar si recentele cercetari internationale realizate sub forma de sondaje pe termen lung care examineaza o posibila relatie intre articolele de pat si alergii la praf de casa, au respins in unanimitate opinia populara ca astfel de articole de asternut prezinta un risc crescut pentru persoanele care sufera de alergii.