Portalul turistic www.viaromania.eu a fost relansat!

Brașov – 8 aprilie 2010 – după mai bine de doi ani de la prima versiune, portalul turistic www.viaRomania.eu a fost relansat! Regândit să integreze în mod optim portofoliul extins de servicii – oferite exclusiv online – noua versiune vine cu un nou design, un logo stilizat și – cel mai important – o navigare facilă dublată de noi funcționalități.

Pornit la drum în octombrie 2007 ca și furnizor de promovare online pentru proprietarii de pensiuni și hoteluri din România, portalul a evoluat constant iar în prima jumătate a anului 2009 a fost  înființată propria agenție de turism – Itineris Online (n.r.viitoarea agenție viaRomânia). Începând cu acel moment, pe lângă necesitatea unui nou sediu și mărirea echipei, s-a simțit pentru prima oară nevoia unei evoluții majore și la nivelul prezenței online. Deși îmbunătățit constant, portalul www.viaRomania.eu avea nevoie de un nou start.

Gândit să ofere o structurare mai bună a ofertelor turistice, noua versiune vine cu un meniu simplificat, împărțind oferta în două secțiuni majore: turism intern și turism extern. Vizitatorii portalului pot ajunge astfel mult mai ușor la vacanța dorită folosindu-se de noul meniu sau de ofertele speciale de pe prima pagină care a fost modificată radical. A fost păstrată caseta de căutare din header, vizitatorii putând folosi funcția de căutare indiferent de pagina în care se află. Se pot căuta atât destinații turistice – stațiuni, orașe, țări – cât și direct hoteluri, pensiuni sau vile, atât din România cât și extern.

Din multitudinea de îmbunătățiri și noi facilități aduse de noua versiune merită amintită funcția de ”favorite” prin care vizitatorii pot salva într-o listă proprie toate ofertele interesante, având apoi acces facil la acestea din orice pagină. O altă îmbunătățire foarte utilă pentru vizitatori este și noua modalitate de filtrare a ofertelor folosind filtrele multiple. Odată filtrate, listele pot fi adăugate la favoritele din browser sau publicate pe pagina de Facebook sau Twitter folosind link-urile ”scurte” generate automat.

Vizitatorii portalului www.viaRomania.eu pot face în continuare rezervări atât direct la proprietarii hotelurilor și pensiunilor din România cât și prin intermediul agenției de turism Itineris Online care garantează și operează atât rezervări individuale cât și sejururi  cu autocar sau avion în Turcia, Grecia, Bulgaria și alte destinații. Ca și modalități de plată se practică în continuare depunerea de numerar la orice sucursală CEC Bank, transferul bancar (ordin de plată, internet banking) sau plata online prin serviciul PayPal, urmând ca în următoarele luni să se poată efectua și plăți cu card bancar.

Portalul www.viaRomania.eu în cifre:

-          online de 2 ani si 6 luni – octombrie 2007;

-          cea mai mare baza de date cu unități de cazare din România – peste 7,000 de hoteluri, pensiuni sau vile;

-          peste 2,000 de sejururi în România, Turcia, Grecia, Bulgaria, Tunisia, Egipt și alte destinații;

-          peste 300,000 de vizitatori lunari – situat in primele 5 site-uri de turism din România;

* iunie 2009, conform Google Analytics / trafic.ro

Biroul de presă viaRomania.eu

www.viaRomania.eu
marketing@viaRomania.eu

www.facebook.com/viaromania
www.twitter.com/viaromania