Portal medical Medic in Romania

BIZZ GROUP lanseaza un nou portal medical. www.medicin.ro

Portalul medicin.ro se adreseaza atat medicilor cat si pacientilor. Portalul are ca si componente principale o sectiune de stiri medicale si una de articole medicale. Acestea vor prezenta stiri obiective din domeniul medical dar si diverse articole cu caracter stiintific. Acest portal, pe langa caracterul informativ, isi doreste a fi si un instrument de promovare a realitatilor medicale din Romania, un instrument prin care sa promovam sanatatea nu numai ca un consumator al bugetului de stat dar si ca  o stare de bine.  Vom promova progresele din medicina romaneasca fie cele marunte, fie cele majore. Vom promova eforturile pe care medicii le depun sa ne fie noua mai bine (desi presa vinde bine din greselile pe care le fac medicii).

Dar Cea mai importanta sectiune a acestui portal este cea de Medici, care vrea sa fie un director in care sa gasiti diversi specialisti de care veti avea vreodata nevoie. Acesti specialisti pot fi inscrisi aici fie gratuit, oferindu-se informatii sumare (numele, numarul de telefon si adresa), fie contra cost si atunci veti gasi mai multe informatii utile, o galerie de imagini, o harta virtuala pentru a fi mai usor sa gasiti cabinetul acestui medic. Costul unui asemenea abonament lunar este de 7 RON (TVA inclus).

Pentru inscriere in director folositi formularul de inregistrare medic.


Nu putem face inscrierea tuturor medicilor din start deoarece aceasta practica contravine legilor in vigoare, care stipuleaza faptul ca persoana vizata trebuie sa-si exprime explicit acordul pentru publicarea acestor informatii.

Portalul este deabia la inceput, lucram la imbogatirea informatiilor ce le furnizeaza de aproximativ o saptamana. Daca ca si medic, doriti sa contribuiti acestui portal cu informatii de calitate puteti trimite aceste materiale pe adresa contact@medicin.ro.

Daca doriti sa faceti public un comunicat de presa sau doriti promovarea online a unui eveniment din domeniul medical puteti trimite informatiile prin e-mail la presa@medicin.ro.

Pentru orice informatii si/sau sugestii referitoare la acest portal ne puteti oricand contacta telefonic la numarul 0753633772.

Medic In Romania
Medic In Romania