Pompe de apă pentru casa ta

Compania Master Engineering ofera partenerilor sai servicii de consultanta tehnica, fupompe apa uz rezidentialrnizare de echipamente si service specializat in vederea solutionarii diverselor aplicatii de pompare fluide.

Solutiile nostre pentru rezolva cu usurinta cerinte de pompare a apei curate calde sau reci, de captare si pompare a apei uzate, de alimentare cu apa potabila a locuintelor, contracararii incendiilor si nu numai.

Printre echipamentele propuse si furnizate de compania noastra pentru uz rezidential, poti regasi:

Pompe de circulatie Grundfos – echipamente de top, cu utilizare frecventa in recircularea apei calde in                                  sisteme de incalzire, sau a apei reci in instalatii de racire.

Pompe monobloc – deasemeni, utilizate pentru pomparea apei curate in sisteme de hidrofor sau ca                                      parte componenta a unui grup de pompare apa.

Pompe verticale Grundfos – propuse in special pentru pompare apa de consum sau ca si componenta                                  a unui grup de pompare hidranti, in cladiri inalte sau blocuri de locuinte, acolo unde este                               necesara presiunea.

Grup hidrofor pentru apa – sistem compact, utilizat in aplicatii casnice, pentru consumuri mici de apa si mentinere                               presiune constanta in instalatie.

Ridicarea, construirea și renovarea unei case poate fi un plan dificil și îndrăzneț fără sprijinul unor experți. Buna functionare a sistemelor de pompare și vehiculare a apei în casă este un  aspect extrem de important. Acesta necesită o atenție specială dedicată nevoilor tale și ale casei tale.

Pasiunea lor pentru soluÈ›ii , după cum le spune È™i numele – SoluÈ›ii pompare fluide – plus expertiza tehnică de calitate oferă diferite tipuri de pompare a apei pentru casa ta.
Acest gen de echipamente trebuie achiziționate în timpul construcției de case și e nevoie să fie integrate în proiectul general. Astfel se va face o lucrare mult mai bună de către ingineri și instalatori.