Playama – Noile pijamale pentru copii pentru vise de poveste acum pe site-ul www.fabricademagie.ro

De ce copii adora sa se deghizeze? Viata unui copil este destul de limitata ca si posibilitati si destul de bine organizata de catre adulti. Astfel, copii folosesc alte metode pentru a a vedea locuri noi si a trai experiente inedite – isi folosesc imaginatia. Cum ii ajuta imaginatia pe copii? Gasesc solutii pentru diverse probleme, gestioneaza stresul si isi gestioneaza sentimentele mai facil. Ca si adult invatam din experientele prin care trecem dar copii au abilitatea de a invata nu numai din ceea ce sunt, ci si din ceea ce isi doresc sa fie.

Acum cei mici se pot deghiza in personaje de poveste si din desene animate cu pijamalele Playama, atat pentru a merge la culcare cat si pentru joaca. Personaje cum ar fi Alba ca Zapada, Disney Princess, Scufita Rosie, Disney Cars, Woody si Buzz din Toy Story, Mickey si Minnie, Winnie Pooh ii insotesc pe cei mici in taramul imaginatiei pentru vise de poveste. Pijamalele Playama sunt perfecte pentru a fi oferite cadou deoarece se livreaza in cutie cadou care poate fi pastrata si reutilizata, impreuna cu un accesoriu care sa completeze inspirat tinuta. Compozitie material: 95% bumbac, 5% elastan. Masurile disponibile sunt atat pentru bebelusi cat si pentru copii cu varsta pina la 8 ani.

O surpriza de neuitat pentru distractia celor mici!

Despre magazinul online www.fabricademagie.ro

Fabrica de Magie este cel mai mare magazin online pentru costume de carnaval si accesorii de petrecere pentru copii si adulti dar si atelier de productie la comanda. Sunt importatori, distribuitori si producatori iar gama noastra de produse cuprinde peste 7,000 de articole. Va oferim de la articole pentru camera copilului, articole sportive si pentru balet pentru copii, jocuri si jucarii, articole de botez pina la mascote pentru evenimente. Printre clientii nostri se numara atat persoane fizice dar si gradinite, spatii de joaca pentru copii, agentii pentru evenimente, cluburi de dans, emisiuni tv. 

Contact:
www.fabricademagie.ro
Tel/Fax 0247 46 16 69
Email: office@fabricademagie.ro