Plasa sudata zincata de la Mesteru Manole este cea mai buna solutie pentru constructii durabile

Materialul cunoscut sub numele de „plasa sudata zincata” este cea mai buna solutie pentru ranforsarea placilor cimentate.
Chiar daca vorbim despre constructii simple sau proiecte complexe de utilitate publica, acest material este o varianta extrem de eficienta pentru realizarea de armaturi.

Plasa sudata zincata asigura constructiilor atat noi, cat si celor reconditionate rezistenta si durabilitate, venind in completarea proprietatilor pe care le are cimentul si devenind indispensabila proiectelor profesionist realizate.

Informatii tehnice despre plasa sudata zincata

Plasa sudata zincata este practic un material metalic compus fire groase de sarma din otel ce sunt dispuse vertical si orizontal, astfel incat sa realizeze niste „ochiuri” de forma patrata. Acest fire de sarma sunt sudate intre ele acolo unde se intersecteaza, formand astfel un material finit care poate avea diverse utilizari.

Numele de „zincata” sa datoreaza aplicarii unui strat de zinc peste intreaga plasa, astfel incat aceasta sa fie acoperita peste tot. Stratul de zinc ajuta la protejarea plasei impotriva ruginirii, in special avand in vedere faptul ca in general, aceasta este utilizata in placile de ciment din podele, plafoane sau pereti, dar si sub forma de garduri, deci in mediul exterior.

Proiecte in care se utilizeaza plasa sudata zincata

Dupa cum mentionam in primul paragraf, principala utilizare pentru plasa sudata zincata este in proiectele in care este nevoie de armatura. Chiar daca este vorba de proiecte cu suprafete intinse sau reduse, exterioare sau interioare, constructia finala va avea o rezistenta mai ridicata daca se utilizeaza un sistem de armatura, iar plasa sudata zincata este cea mai apreciata in acest scop, fiind usor de folosit, eficienta si accesibila ca pret.
plasa sudata zincata
Astfel, plasa sudata zincata este cea mai buna solutie de utilizat in realizarea armaturilor pentru pardoseli, chiar daca peste acestea se monteaza apoi placi de gresie sau parchet, sisteme de incalzire prin podea, rampe pentru acces, balcoane sau fatade si chiar piscine. Acest material utilizeaza in special in straturile superioare ale placilor de ciment, deoarece este o armatura relativ usoara.

Pe langa utilizarea in armaturi, dupa cum am spus mai sus, acest material mai este utilizat si pentru realizarea de garduri.

Principalele beneficii pe care le aduce plasa sudata zincata proiectului in care este utilizata

Plasa sudata zincata ofera o serie de benficii ce se revarsa asupra constructiilor in care este utilizata. Acestea au ca punct central o mai buna rezistenta a proiectului in cauza. Asadar, plasa sudata zincata ofera urmatoarele beneficii:

  • Asigura o foarte buna rezistenta in timp placilor de ciment
  • Permite rezistenta suprafetelor respective la greutatei mari (mobila, electrocasnice)
  • Ofera un grad de elasticitate necesar pentru a nu exista ruperi
  • Impiedica craparea placilor in care este folosita
  • Materialul din care este confectionata este foarte rezistent
  • Este destul de usor de transportat si depozitat
  • Datorita stratului de zinc, plasa sudata zincata are o rezistenta foarte ridicata la coroziune

In concluzie, putem spune ca plasa sudata zincata pe care o gasiti la Mesteru Manole pe site (https://mesterumanole.ro/metalurgice/plasa-sudata) este, asadar, cea mai buna solutie a proiectelor de constructie ce implica realizarea unor placi de ciment, asigurand rezistenta ridicata si o experienta mult mai placuta utilizatorilor decat in absenta utilizarii ei.