Planifică-ți anul cu Stattys și câștigi premii

Stattys New Year`s Resolution
http://stattys.ro/promotii

Comandă în perioada 5 – 31 ianuarie 2015 de pe site-ul Stattys.ro È™i poÈ›i câștiga unul din cele 19 premii înscrise în tombola „Stattys New Year`s Resolution”.

Anul acesta pui cap la cap toate ideile, visele și dorințele tale pe 2015 într-un mod mult mai ușor, practic și creativ, alături de Stattys. Fie că vrei să faci mai mult sport, să călătorești sau să deschizi un business, nimic nu se întâmplă dacă nu îți setezi obiective clare și nu-ți construiești un plan.

Bazate pe o tehnologie inovativă, Stattys Notes sunt instrumente de comunicare, mobile, versatile și ușoare, perfecte pentru planificarea acestui an, dar și pentru prezentări, ședințe, rezolvarea unor probleme într-un mod vizual, tranining-uri și multe altele. Cu Stattys poți:

  • să planifici în timp util È™i să devi mai vizual;
  • să-È›i organizezi mai bine ideile È™i să ai o vedere de ansamblu;
  • să lucrezi oriunde pentru că stau pe orice suprafață fină (geam, perete, ușă);
  • să muÈ›i biletele Stattys în orice parte vrei lăsând pereÈ›ii perfect curaÈ›i pentru că nu au adeziv;
  • să rescrii pe aceeaÈ™i suprafață de mai multe ori, economisind bani.

Premiile sunt:

Extragerea va avea loc luni, 2 februarie 2015, iar câștigătorii vor fi anunțați atât pe mail cât și pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/StattysRomania. Pentru mai multe informații, precum și regulamentul oficial al tombolei, intră pe http://stattys.ro/promotii, iar pentru orice întrebări scrie-ne la info@stattys.ro.